Kaufland с мащабна модернизация на един от своите магазини във Варна

Предстои откриване на най-голямата вътрешна концесионерна зона и разкриване на нови възможности за пазаруване

Kaufland с мащабна модернизация на един от своите магазини във Варна | StandartNews.com
  • Предстои откриване на най-голямата вътрешна концесионерна зона и разкриване на нови възможности за пазаруване

Kaufland България започна мащабна модернизация на един от своите магазини в гр. Варна. Обектът, който се намира в кв. Трошево, ще бъде изцяло обновен и се предвижда той да разполага с най-голямата за Kaufland България зона с наематели с площ от над 1200 кв. м. С тези си действия компанията планира да надгради One Stop Shopping концепцията си, като осигури изцяло нова атмосфера за пазаруване и прекарване на свободното време.

„Kaufland не е просто хипермаркет. Нашата основна мисия е да бъдем новатор в сферата и да налагаме тенденции. А тях ги определя клиентът, когото ние в Kaufland винаги слушаме. Горди сме, че с модернизацията на магазина ни във Варна стартираме и с нашата концепция да предлагаме нови възможности не само за пазаруване, но и за цялостно преживяване на територията на нашите хипермакети“, коментира Петя Владимирова, директор „Централни отдели“, които отговарят за експанзията и модернизацията на съществуващите филиали. 

Благодарение на разширяването на следкасовата зона с над 500 кв. м. се предвижда изграждането на първия за Kaufland България food court, включващ заведения, предлагащи пица, дюнери, хлебни продукти, печива, торти и сладки изделия, ястия от традиционната и международна кухня, кафе и други напитки. Всеки от клиентите ще може да се наслади на предлаганите „изкушения“ в новоизградената зона за консумация. Търговската верига успешно затвърждава позицията си на доверен партньор за бизнеса като си сътрудничи както с национални, така и с местни партньори в стремежа си да предлага най-доброто за общите им клиенти. 

Цялостното преживяване за клиентите ще се допълни от първата по рода си вертикална детска площадка, която ще предложи на малчуганите различни видове игри и забавления. По този начин семейното пазаруване може да бъде превърнато в пълноценно преживяване и за най-малките.

Хипермаркетът ще бъде допълнен с широк асортимент от продукти и услуги, включващи магазин за текстил PEPCO, оптика Joy, телекомуникационен обект на А1. Запазват се познатите на клиентите обекти, но вече с модернизирана визия: аптека Софармаси, клон на Easy Pay, магазин за обувки Мат Стар и обект за преса, тютюневи изделия и лотария Inmedio.

Цялостното обновяване на обекта се случва поетапно и не нарушава работното време, а официалното откриване е планирано за 20.04.2022 г. 

Като лидер на пазара Kaufland България непрекъснато инвестира в удовлетвореността на своите клиенти чрез разработване и тестване на нови концепции. Процесът на модернизация на магазините е в резултат от задълбочено проучване, с което компанията идентифицира нуждите, предпочитанията и нагласите на клиентите. През 2021 г., веригата инвестира близо 16 млн. лв. в модернизация на свои обекти в страната, в контекста на дългосрочните действия на Kaufland България обекти и асортиментът в тях да отговарят на последните тенденции в модерната търговия, на най-високите очаквания на потребителите, както и на техния все по-разнообразен вкус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай