Как да общуваме свободно по време на пролетните и летни пътувания в чужбина

Революционно повече мегабайти и минути в над 130 дестинации от А1

Как да общуваме свободно по време на пролетните и летни пътувания в чужбина | StandartNews.com
  • Революционно повече мегабайти и минути в над 130 дестинации от А1

Независимо дали пътуваме зад граница за един, два или десет дни, нуждата от лесна комуникация и бърз достъп до информация остава на едно от важните условия за доброто прекарване. 

Днес посредством множеството технологични джаджи имаме възможност да имаме постоянна връзка с Интернет. Само с няколко клика можем да се свържем с близките си, да проверим хотелската си резервация, да потърсим най-близката забележителност или да запазим маса в модерен ресторант.

Единствените условия, за да си гарантираме спокойно и незабравимо преживяване извън България, са да разполагаме със смартфон и подходящ тарифен план с включен роуминг. За всички пътуващи извън България А1 предлага достъпен тарифен план Roaming Revolution, който предоставя изключително изгодни условия за общуване в над 130 дестинации на 6 континента.

Революция в над 130 дестинации

A1 Roaming Revolution има за цел да направи комуникацията на всички клиенти зад граница още по-достъпна с повече минути и мегабайти за общуване. Роуминг тарифите са обособени в 5 зони, като всяка включва различни дестинации, за които важат фиксирани цени за мегабайти и разговори. 

5 роуминг зони

Към Великобритания, Северна Македония, Сърбия и Турция има засилен интерес от страна на българите и това налага обособяването им в отделна роуминг зона. С Roaming Revolution А1 прави общуването по-достъпно - срещу дневна такса от 4,99 лв. потребителите ще могат да провеждат неограничени разговори с гласова услуга, както и да използват 500 MB мобилен интернет на максимална скорост.

Друга зона включва популярни дестинации като Черна гора, Албания и Швейцария. За тези държави срещу дневна такса от 9,99 лв. всеки клиент на А1 може да получи възможност за провеждане на разговори на цена от 0,59 лв. на минута. При активиране на плана клиентите ще получат и 500 MB мобилен интернет.

Любопитни са и възможностите за общуване, които Roaming Revolution предлага за по-далечни и екзотични дестинации като Нова Зеландия, Бахрейн, Катар, Мадагаскар, Тайланд, Южна Корея, Япония. Дневната такса за страни от тази зона е от 19,99 лв., като срещу нея потребителите ще получат 500 MB мобилен интернет и възможност за провеждане на разговори на цена от 1,99 лв. на минута.

Планът предоставя нови опции и за пътуващите в Европейския съюз и Европейското икономическо пространство - с използване на неограничени минути за разговори към България, както и 500 MB мобилен интернет срещу 0,99 лв. дневна такса.

Последната зона включва всички други страни извън останалите групи. Тук специфичното е, че няма дневна такса. Потребителите заплащат 2,99 лв. за изходящи или входящи обаждания, а цената на един мегабайт мобилен интернет е 9,99 лв. 

Всеки частен клиент може да се запознае в коя зона се намира неговата дестинация от сайта на А1 - www.a1.bg/rr. Потребителите могат лесно да активират Roaming Revolution през уеб версията на Моят А1 или чрез SMS на номер 17280. След активиране минутите и мегабайтите ще бъдат валидни до 23:49 ч. на съответния ден по българско време. Първата активация е безплатна, а при всяка следваща се начисляват 9,99 лв. без ДДС в случай на промяна към Roaming Revolution или към друг роуминг план.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай