Как да изберете депозит за своите спестявания

Данните на БНБ показват, че българите спестяват все повече

Как да изберете депозит за своите спестявания | StandartNews.com

Как и в какво да инвестирам парите, които съм спестил е въпрос, който днес си задава всеки човек. Отговорът обикновено се определя от целите, които си поставяме, плановете които имаме, обичаме ли да рискуваме или предпочитаме да действаме на сигурно и какъв е размера на спестяванията ни. Той зависи от доходите, които получаваме и допълнителните средства от бизнес, наеми, акции, от продажба на имот и др., които да не похарчим сега, а да запазим за нещо, в което да ги инвестираме в бъдеще. Има различни варианти за вашите спестявания, но най-сигурният си остава депозит в банка. Добре е да изберете такъв, който ви предоставя възможност за натрупване на допълнителна доходност от лихви.


Къде да пазите спестявате си и за какво да следите, когато избирате депозит?

Данните на БНБ показват, че българите спестяват все повече, а предпочитанията им за начините, по които да пазят парите си за бъдещи инвестиции, клонят твърдо към откриване на депозити. Вложените в БАКБ средства предлагат сигурна възвръщаемост при никакъв риск. Депозитът е сигурен и предвидим продукт, при който имате достъп до парите си, в зависимост от неговите условия. Ясно е, че се различават според срока, лихвения процент, валутата, възможностите за довнасяне и теглене на суми. Всички те са важни параметри, на базата на които да направите избор какъв депозит да откриете. Но в забързания живот, който водим днес и ценността на всяка минута в нашето ежедневие, челната позиция по приоритет все по-сигурно заема възможността за откриване на депозит онлайн. Още по-добре е, ако ви предлага и добра доходност от лихви.

Предимства на Онлайн депозит на БАКБ

Онлайн депозит в Българо-американска кредитна банка е модерен начин да запазите спестяванията си, при който парите ви ще бъдат на сигурно място и с по-малко усилия ще получите по-висока доходност. Ако имате идея, която искате да осъществите след 2 години, Онлайн депозитът на БАКБ е точно за вас, защото през тези две години ще получите много добра доходност. Откриването става бързо, отвсякъде, по всяко време, през телефон, таблет или компютър, без да ви се налага да посещавате клон на банката. С него ще спестите време и пари, ще имате спокойствие и сигурност. Парите ви ще бъдат гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в банките в размер до 196 000 лв. Ще бъдете спокойни, че ще ги инвестирате точно за целта, която сте си намислили. Валутата може да бъде в лева, евро или щатски долари. А лихвата ще бъде 1.8% на годишна база, ако изберете двугодишен срочен депозит в лева.


Защо да се доверите на БАКБ или за зелената и устойчива дейност на банката

Екипът на банката е уверен, че в днешно време доверието е най-големият актив на една организация. Затова грижата за нейните клиенти е приоритет в дейността й. Висококвалифицираните експерти на БАКБ постоянно работят за доброто познаване на своите клиенти, бързото обслужване, предлагането на иновативни продукти и гъвкавото задоволяване на техните нужди. В тази посока е стратегията на банката за зелено и устойчиво развитие, която тя прилага вече 14 години. Затова, Вашият избор да откриете Онлайн депозит в БАКБ ще ви направи още по-отговорни за опазването на околната среда. Така ще станете част от зелената цел на банката – да намалим използването на хартия, и цялостната ни стратегия да бъдем отговорни към околната среда и към устойчивото развитие на икономиката и обществото ни като цяло.


Взехте ли вече решение? Сигурни сме, че няма нужда да изреждаме още предимства на онлайн депозита на БАКБ. Изберете удобството и сигурността на Онлайн депозит и започнете да печелите от парите си още сега. Открийте го с 5 лесни стъпки: deposit.bacb.bg

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай