Изнасяме за Египет радиосмутители

"Самел-90" представи българския военно-промишлен комплекс на изложението в Кайро

Изнасяме за Египет радиосмутители | StandartNews.com

Радиосмутители за въоръжените сили на Арабска Република Египет ще доставя българската компания "Самел-90" АД. Лидерът на българската отбранителна индустрия подписа с египетското министерство на отбраната поредния си договор. Това стана по време на първото военно изложение в Египет, Кайро – Egypt Defence Expo, EDEX 2018 (3-5 декември 2018 г.) В него взеха участие над 350 големи компании.  Военно-промишленият комплекс на България беше представен от „Самел-90“ АД и други фирми.
"Самел-90" и тази година представи успешно изделията си в областта на радиоелектрониката за защита срещу импровизирани взривни устройства. Компанията има изградено дългогодишно сътрудничество с Министерство на отбраната, Министерството на вътрешните работи, армията и полицията на Арабска Република Египет.

В церемонията по подписването на договора, освен представителите на МО на Египет, взеха участие посланика и представители на посолството на Република България в арабската страна.

Допълнително признание за качествата и възможностите на продуктите на Самел-90  е фактът, че по време на изложението охраната на президента на Египет и на всички VIP и VVIP чужди делегации, посещаващи събитието, беше осигурена от доставените от Самел-90 различни видове радиосмутители.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай