Investor.bg празнува 15 години с бъдещите лидери

Investor.bg празнува 15 години с бъдещите лидери | StandartNews.com

Водещият финансов сайт и флагман на медийна група Инвестор.БГ АД - Investor.bg - ще отпразнува 15 години от създаването си заедно с българските студенти - бъдещи икономисти, финансисти, бизнесмени и лидери.

В серия от публични лекции в университети със силни катедри по икономика, финанси и бизнес администрация, знакови фигури от българския бизнес, заедно с екипа на Investor.bg, ще вдъхновяват и мотивират младите хора с личния си пример и съвети за успех. Първата публична лекция ще изнесе Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк".

Всички студенти са добре дошли в аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски" на 6 април, сряда, 18,00 часа. В разговора ще се включат Георги Бисерински, изпълнителен директор на Инвестор.БГ АД и Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg. "Отбелязваме 15-ата годишнина на Investor.bg заедно със студентите, защото бъдещето е в техни ръце и те могат да направят България по-добро място за живеене", каза Виктория Миткова, изпълнителен директор на групата, обединяваща Bulgaria ON AIR, Инвестор.БГ АД и Bloomberg TV Bulgaria.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай