Готови за училище с Лидл

Готови за училище с Лидл | StandartNews.com

На пра­га сме на но­ва­та учеб­на го­ди­на и су­ма­то­ха­та по под­го­тов­ка­та на пър­вия уче­бен ден об­зе­ма де­ца и ро­ди­те­ли с пъл­на си­ла. От об­за­веж­да­не и обо­руд­ва­не на дет­ски­те стаи, през праз­нич­ни­те и ежед­нев­ни об­лек­ла до на­ба­вя­не­то на не­об­хо­ди­ми­те ма­те­ри­а­ли за учи­ли­ще - всич­ко то­ва ста­ва част от ця­лос­тна­та под­го­тов­ка.

За да улес­ни мак­си­мал­но ро­ди­те­ли и де­ца, Лидл пус­на се­рия с уче­ни­чес­ки при­над­леж­нос­ти, ко­и­то мо­же­те да от­кри­е­те във всич­ки ма­га­зи­ни на ве­ри­га­та.

На щан­до­ве­те, пос­ве­те­ни на уче­ни­ци­те в Лидл, ще на­ме­ри­те спе­ци­ал­на се­лек­ция от ви­со­ко­ка­чес­тве­ни тет­рад­ки на дос­тъп­на це­на, про­из­ве­де­ни в Бъл­га­рия. Ин­те­рес­но­то при тях е из­пол­зва­не­то на хиб­ри­ден лак за ко­ри­ци­те. Фи­гу­ри­те, ко­и­то ги ук­ра­ся­ват са ре­леф­ни и "ожи­вя­ват при до­пир". Ла­ко­во­то пок­ри­тие иг­рае ро­ля и на под­вър­зия. Фор­ма­ти­те, от ко­и­то мо­же­те да из­би­ра­те са с оф­се­то­ва хар­тия във фор­мат А4 - 40 и 60 л и А5 - 40, 60 и 20 л. За мал­ки­те ху­дож­ни­ци пък ще от­кри­е­те ка­чес­тве­ни скиц­ни­ци и бло­ко­ве. За лес­но под­гот­вя­не на уро­ци­те от дру­га стра­на се пред­ла­гат удоб­ни по­ма­га­ла по ге­о­мет­рия, таб­ли­ца­та за ум­но­же­ние, аз­бу­ка­та на ан­глий­ски и нем­ски език, а за по-го­ле­ми­те уче­ни­ци - пе­ри­о­дич­на сис­те­ма на хи­мич­ни­те еле­мен­ти.

Ед­ни от най-ин­те­рес­ни­те пред­ло­же­ния без­спор­но са уче­ни­чес­ки­те ра­ни­ци с лю­би­ми дет­ски ге­рои - Ми­ни Ма­ус и Пе­пе­ляш­ка за мо­ми­че­та­та и Спай­дър­мен и Ма­ку­ин Свет­ка­ви­ца­та - за мом­че­та­та. За по-го­ля­мо удоб­ство ра­ни­ци­те са обо­руд­ва­ни с ко­лел­ца, за да не те­жат на гър­бо­ве­те на де­ца­та, а да мо­гат лес­но да бъ­дат прид­виж­ва­ни по зе­мя.

"Все­ки ис­ка най-доб­ро­то за сво­е­то де­те. За­то­ва и при из­бо­ра на про­дук­то­ва га­ма за пър­вия уче­бен ден сме за­ло­жи­ли на ка­чес­тво­то. Ка­то един от во­де­щи­те прин­ци­пи на Лидл, всич­ки про­дук­ти, пред­ла­га­ни в тър­гов­ска­та мре­жа на ве­ри­га­та пре­ми­на­ват през спе­ци­а­лен под­бор и кли­ен­ти­те ни мо­гат да се до­ве­рят из­ця­ло на се­лек­ци­я­та ни за учи­ли­ще " - спо­де­лят от Лидл.

Асор­ти­мен­тът на Лидл за уче­ни­ци­те е във всич­ки ма­га­зи­ни на ве­ри­га­та в ця­ла­та стра­на, от 27 ав­густ 2015 г до из­чер­пва­не на ко­ли­чес­тва­та.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай