Голяма драма с колите на старо. Цената им полетя, но не заради качеството

Голяма драма с колите на старо. Цената им полетя, но не заради качеството | StandartNews.com

Драстично поскъпват автомобилите втора употреба. Според експерти цените им вече са нагоре с между 40 и 50 процента, а това намалява както печалбите, така и броя на купувачите. Поскъпването в последните месеци се дължи най-вече на скока в цената на различни услуги, които в автокъщите се налага да използват, за да въведат автомобила в годен за употреба и за шофиране вид.

„Някъде между 40 и 50 процента е оскъпяването на автомобила. Това не значи, че като се оскъпи с тези проценти, колата е по-качествена и продуктът, който се продава, е по-добър. Опитваме се да лавираме между високата цена, между качеството и в същото време да ангажираме клиента да дойде да купи стоката“, твърди Владо Янчовски, собственик на автокъща. 

Поскъпването се дължи не просто на търговско решение в автокъщите, а на промяната в цените на различните етапи, през които една кола, внесена от Германия, преминава, за да излезе на българския пазар здрава и атрактивна, пише "Ретро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
Жоро
преди 2 месеца

Пий си хапчетата и се дърви на воля!Не ни занимавай с глупости!

Откажи
Roskata
преди 2 месеца

Iahai si metlata i si pishi tupite oferti na nqkoi porno sait .Kakvo mi predlagash tvoite viagri na vsqkade

Откажи
Гарван
преди 2 месеца

Разходите са не да отремонтират, а да замаскират неизправностите и щетите.

Откажи
Анонимен
преди 2 месеца

А ма и народа полетя към бримките!!!!!

Откажи
vute74
преди 2 месеца

Постоянно чета как цените на старите коли са се вдигнали,а моята си седи от няколко месеца на обява със средна за модела цена и нямам никакви обаждания. Цените може да са скочили, но според мен търсене няма.

Откажи