GLOBUL и GERMANOS се сливат

GLOBUL и GERMANOS се сливат | StandartNews.com

На 3 юли 2014 г. беше осъществено вливане на Германос Телеком - България ЕАД в Космо България Мобайл ЕАД, което оперира на пазара в България под търговската марка GLOBUL, обявиха от дружеството. Вливането беше обявено още през 2013 г., непосредствено след като Telenor Group придоби оператора, а процедурата по осъществяването му започната скоро след това.

Прекратяването на Германос Телеком - България ЕАД няма да се отрази на работата на всичките над 120 магазина от веригата GERMANOS в страната и няма да доведе до затваряне на обекти или освобождаване на персонал, заявяват от дружеството. Магазините ще продължат да работят под търговската марка GERMANOS до осъществяването на общо ребрандиране на GLOBUL под марката на Telenor в близко бъдеще.

Магазините ще продължат да предлагат всички продукти и услуги на GLOBUL, както и технологични продукти на водещи световни марки. Досегашните служители на GERMANOS автоматично стават служители на GLOBUL, като запазват своите възнаграждения и социални придобивки, a съществуващи договорености между Германос с доставчици и партньори вече ще бъдат изпълнявани от GLOBUL.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай