Четвъртък,

FUZETEA празнува силата на фюжъна и красотата в контрастите с ново свежо предложение

От: Стандарт -
801
FUZETEA празнува силата на фюжъна и красотата в контрастите с ново свежо предложение
A
A
A

 

  • Новият FUZETEA Зелен чай с ягода и алое вера провокира сетивата  с контрастиращо трио от нежен чай, освежаващ плодов вкус и ароматни билкови нотки

На прага на лятото FUZETEA вдъхновява любителите на студения чай да отпразнуват своята уникалност и да прегърнат различията и противоречията, които ги правят такива, каквито са.Съчетал по неповторим начин контрастния фюжън на чаените листа, плодовия вкус и билковите нотки, новият FUZETEA Зелен чай с ягода и алое вера предизвиква потребителите да приветстват смелите комбинации във всички аспекти на живота и да оценят своята индивидуалност в цялата й сложност.

FUZETEA “MADE OF FUSION” се състои от контрастиращо трио от нежен чай, освежаващ плодов вкус и ароматни билкови нотки, които осигуряват сензационен вкус и неповторимо изживяване за сетивата, като същевременно подаряват момент на спокойствие и релакс. Наслаждаването на FUZETEA Зелен чай с ягода и алое вера вдъхновява моментите на „активна почивка“ и жадуван релакс, които едновременно успокояват ума и освежават тялото, оставяйки ни ободрени и презаредени.

„Истината е, че като хора, ние сме изпълнени с контрасти и противоречия. Като бранд, FUZETEA иска да отпразнува тази красива сложност защото вярваме, че чрез фюжъна от контрасти се случват невероятни неща”, споделя Джордж Уин, старши директор Brand Strategy Tea в The Coca-Cola Company. „Твърдо вярваме, че съчетанието от сетивни преживявания и моменти на спокойствие и релаксация е от ключово значение за поддържането на баланс и удоволствие от страна на потребителите. Ето защо ги призоваваме да отделят малко време, за да отпразнуват различията си и да прегърнат своите контрасти“, допълва той.

Съчетал уникален бленд от вкусове и аромати, FUZETEA съдържа само естествени подсладители, за да гарантира наслада без излишни калориии да отговаря на нарастващото потребителско търсене на продукти с намалена калоричност, без компромис, със завладяващия вкус.Чаените екстракти във FUZETEA се извличат от чаени листа със 100% устойчив произход от внимателно подбрани,сертифицирани по стандартите на Rainforest Alliance, ферми в най-добрите локации по света.

Новият FUZETEA Зелен чай с ягода и алое вера се предлага в 100% рециклируеми PET бутилки от 500 мл. и 1.5 л. и вече може да бъде открит в търговските обектив цялата страна, като свежо допълнение към богатата гама от добре познати и обичани вкусове на бранда. Подробности за кампанията почитателите на FUZETEA могат да намерят на сайта на Coca-Cola България.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com