Фалиралата наша фабрика! Как собственичката ругае работниците си

Търсят над милион лева за фабриката на бизнес дама

Фалиралата наша фабрика! Как собственичката ругае работниците си | StandartNews.com

Цирковете с фалиралата фабрика у нас и нейната собственичка продължават.

1 059 440 лв. оценка получи най-голямата обувна фабрика в хаджидимовското с. Абланица – на бизнесдамата Лиляна Боргато , след като вчера съдебен изпълнител я обяви за публична продан.

сгради, сред които има и нови, се простират върху терен от 7750 кв.м, непосредствено до бившия стопански двор, съобщава Struma.bg.

За финансовите затруднения на фабриката на „Лиди“ ЕООД се заговори преди няколко години, когато Боргато спря да плаща заплати на многобройните си работници и жителите на селото я обявиха за персона нон грата.

Играта загрубя, след като в социалните мрежи те започнаха да си искат парите от нея, а тя си изпусна нервите и нарече жителите на Абланица „грозни хора с грозно поведение, злобни, завистливи и неграмотни“. Абланци се заканиха да я съдят за публична обида, но няма данни да е подаван сигнал в прокуратурата или в съда.

Фабриката на Боргато се продава заради банкова ипотека и задължения към НАП.

В момента това е само едно от предприятията в Пиринско, обявени за пръв път за публична продан поради невъзможност на собствениците им да си плащат ипотеките.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
София
преди 1 месец

боргато е лош човек

Откажи
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи