Евроканал - лидер в почистване на шахти и канализация

Фирмата е доказала голямата си отговорност в опазването на околната среда като е внедрила в работата си система за нейното опазване

Евроканал - лидер в почистване на шахти и канализация | StandartNews.com

Фирма Евроканал ЕООД е утвърден в годините, доверен партньор на Столична община (СО) във връзка с почистването на  дъждоприемни  шахти и канализационни мрежи, профилактика и поддръжка на помпени станции на подлези и тунелни съоръжения в града. Под прякото ръководство  на Столичен Инспекторат  и Дирекция „Аварийна помощ и Превенция“ фирмата изпълнява планови и аварийни почиствания, отпушване и отводняване. Отводняването на пътните платна на улици и булеварди от повърхностни води е проектирано и изпълнено посредством дъждоприемни шахти. На територията на Столична община има над 35 000 дъждоприемни шахти и тяхното периодично почистване е гаранция за все по малко проблеми при проливни дъждове.

Евроканал – доказан партньор

Евроканал ЕООД почиства периодично и утайниците на помпените станции на Лъвов Мост, Тунелът на улица „Житница“ под бул. „Цар Борис III“,Подлезът на бул.Тодор Каблешков и бул.България. При проблеми в работата на тръбни трасета, същите се диагностицират с видео камери. При констатирани дефекти, фирмата извършва строително монтажни дейности по тяхното отстраняване (парковото пространство пред НДК, подлез бул.България и Т.Каблешков, Градската градина и много др.)

Лицензи и сертификати

Фирмата е доказала голямата си отговорност в опазването на околната среда като е внедрила в работата си система по отношение на нейното опазване - Сертификат ISO 14001:2015. Стриктно се спазват и наредбите на Министерството на околната среда и водите ,като фирмата е лицензирана с документ N12-РД-1454-03/03.12.2019 г. за извършване на дейности по събиране и транспортиране на отпадъци (код Т) на територията на цялата страна, съгласно чл. 12, ал. 2, т. 3 от закона за управление на отпадъците.

Съзнавайки голямата си отговорност пред своите служители и клиенти, фирмата е интегрирала в своята работа и Сертификат BS OHSAS 18001:2007 -  система за управлението на здравето и без­опасност в работна среда и Сертификат ISO 9001:2015 - внедряване на система за управление на качеството.

Фирма „Евроканал” ЕООД е вписана в централния професионален регистър на строителя с Удостоверение  № IV– TV  010114 и работи на големи инфраструктурни строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото стро­ителство и опазването на околната среда ,както и строежи от високото строителство и прилежащата му инфраструктура (съгласно  Удостоверение  № I – TV  021523).

Фирмата е в договорни взаймоотношения с Лукойл България, ОМВ, ТВ Фантастико, Билла България, Петрол АД, като изпълнява дейности по почистване, профилактика и измиване на изгребни / септични / ями; отпушване, диагностика и почистване на тръбни мрежи, почистване на КМУ и мазнино уловители.

Фирмата е партньор с Дънди Прешъс Метълс Челопеч ЕАД и Дънди Прешъс Метълс Крумовград ЕАД изпълнявайки дейности по промишлено почистване на съоръжения, шламови утайници на сондажни площадки, резервоари, буферни баки, шахти, пречиствателни станции, био басейни и хвостохранилища. Посредством машини с високо налягане и специални вибро и фрезоващи дюзи фирмата  почиства  калциеви и органични отлагания в напорни тръбопроводи за оборотни води, тръби за меден концентрат  и трасета на руднични води.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай