Електрохолд предлага нов канал за плащане на сметки за ток

Всички клиенти могат да се възползват от услугата виртуален POS терминал

Електрохолд предлага нов канал за плащане на сметки за ток | StandartNews.com

СОФИЯ, 09.10.2023 г. - За да отговори на динамичното развитие на онлайн средата и повишените изисквания на потребителите към доставчиците на услуги, Електрохолд съсредоточава усилията си в развитието на дигиталното обслужване на клиентите.

 

Една от стъпките в тази посока е стартирането на  виртуален POS терминал за плащане на сметките за електроенергия директно на портала за електронна фактура на Електрохолд Продажби на адрес www.electrohold.bg/faktura.

 

Услугата е достъпна за всички клиенти на дружеството, които са регистрирани за електронна фактура, и вече получават сметките си за ток онлайн.

 

Плащането онлайн е бързо и сигурно, като не се начисляват допълнителни такси. То може да бъде извършено по всяко време от домакинства и фирми, от всяка точка на света, като се приемат плащания с карти Visa и Mastercard на всички български и чуждестранни финансови институции.

 

Плащането се отразява незабавно и актуализацията в клиентската система отнема минимално технологично време.

 

Вече близо 700 000 клиенти ползват електронната фактура на Електрохолд. Е-фактурата гарантира сигурност и защита на личните данни, като дава достъп до персонален онлайн архив отвсякъде, по всяко време, през всяко смарт устройство. Тя е валиден данъчен документ и спестява време, средства и неудобства.

 

Тези, които все още не са регистрирани за е-фактура, но желаят да получават и плащат сметките си за ток по електронен път, трябва да направят регистрация на www.electrohold.bg/faktura, като за регистрацията е необходимо да посочат клиентския си номер и последните четири цифри от своето ЕГН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай