DZI.bg е корпоративният сайт на годината

Оригиналният и стилен дизайн е съобразен с корпоративната идентичност на KBC Груп

DZI.bg е корпоративният сайт на годината | StandartNews.com

Корпоративният сайт на ДЗИ беше награден с първо място в категория „Корпоративен сайт“ на конкурса „Сайт на годината“. DZI.bg се пребори за челното място с компании от различни сектори в една от най-оспорваните категории на конкурса. Създател на сайта е една от най-награждаваните български агенции за уеб дизайн – eDesign.

Оригиналният и стилен дизайн е съобразен с корпоративната идентичност на KBC Груп и цели разпознаваемост на брандовете на Групата във визуално и функционално отношение. В същата стилистика са изработени и сайтовете на останалите дружества на белгийската финансова група.

Основен елемент в структурата на уеб страницата е опростената навигация в продуктовите категории, като целта е по-лесно ориентиране в богатото портфолио от продукти и услуги. Посредством дигиталните решения, предлагани от ДЗИ, всеки клиент на компанията може онлайн да плати вноска по полица, да поиска оферта за застраховка, както и да заяви или провери щета.

Конкурсът „Сайт на годината“ се провежда от 2018 г. насам, като негова основна цел е да покаже високия стандарт на уеб разработките в България. Национално жури от утвърдени професионалисти в различни области изпълнява мисията на конкурса в пълния ѝ потенциал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай