ЧСИ продава Панамерата на сливенски бос

Колата е мръсна, но е от най-висок клас

ЧСИ продава Панамерата на сливенски бос | StandartNews.com

ЧСИ Неделчо Митев е обявил на търг скъпарското возило на фалирал сливенски бизнесмен, видя Флагман.бг в регистъра за публични продажби. В него пише още, че длъжник е "Рожее Вандем Берхе БГ ЕАД". 

Става дума за моторно превозно средство Порше Панамера 4, с рег. № СH 8523 АС. За първа регистрация е посочена датата 21.11.2011 г. До този момент автомобилът е навъртял близо 120 хил. км. Обявената начална е 58 800 лв., от които 9 800 лв. са ДДС, пише в обявлението на съдебния изпълнител. 

Интересно е, че взискател е Даниела Димитрова от Сливен, съгражданка на собственика на луксозната кола. Не се уточнява каква точно е причината, за да се стигне до съдебен запор, но според данните върху Панамерата има 5 възбрани от различни ЧСИ-та. Последният запор е от 2023 г. и е наложен от Националната агенция по приходите (НАП). 

Търгът ще се проведе в София, като крайният срок за всеки мераклия да бъде новият собственик на Поршето е 21 декември т.г. За да участва в него наддавачите трябва да внесат депозит от 10% от обявената първоначална цена. 

На снимките, които е публикувал съдия Митев всъщност колата има доста неприятен вид - мръсна и потънала в прах. Под "грозната опаковка" обаче се крие автомобил е от най-високия ценови и стилов клас в света.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай