Чиста сметка с карта VISA от БАКБ вече е в телефона ви

Новите клиенти на банката могат да се възползват от възможността да открият ЧИСТА СМЕТКА с дебитна карта VISA и да дигитализират своята карта в мобилния си телефон

Чиста сметка с карта VISA от БАКБ вече е в телефона ви | StandartNews.com

Българо-Американска кредитна банка АД вече предоставя на всички свои клиенти възможността да дигитализират своите дебитни или кредитни карти Visa с помощта на услугата Google Pay.Новите клиенти на банката могат да се възползват от възможността да открият ЧИСТА СМЕТКА с дебитна карта VISA и да дигитализират своята карта в мобилния си телефон.

ЧИСТА СМЕТКА е разплащателна сметка за граждани, която се открива безплатно и се обслужва без месечни такси, безсрочно. Единственото условие е да имате месечни постъпления по сметката от минимум 500 лева, както и да използвате дебитна карта VISA, издадена от банката.  Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА е с много атрактивни условия - без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за плащания при търговци в страната и чужбина, и без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ в страната.

Вече можете да дигитализирате своята карта с Google Pay и да се наслаждавате на бързи и удобни безконтактни плащания, сигурно и лесно, като използвате смарт телефона си, за да правите плащания на POS, в приложения за Android или при онлайн търговци.„Създадохме ЧИСТА СМЕТКА, за да бъдем полезни на модерния, работещ човек. Сега надграждаме продукта с дигитализирана карта и отново предлагаме нещо различно, с което да отговорим на постоянно растящите изисквания на своите клиенти.

Днес крайните потребители очакват не само нови дигитални продукти, каквито се появяват ежедневно на пазара, но и все по-персонализирани и изгодни финансови инструменти, съсредоточени върху индивидуалните потребности на всеки. Решението е в комбинацията на модерните технологични услуги с финансово-изгодни продукти, които имат ясни и дългосрочно предвидими условия. ЧИСТА СМЕТКА с дигитализираната карта вече е модерен, технологичен и изгоден продукт, който осигурява бързи и сигурни разплащания с Google Pay.“, коментира Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор на БАКБ.

Google Pay е една от най-популярните системи за плащане в света. Услугата е достъпна за устройства с операционна система Android и настолни компютри и може да се използва в много браузъри. Добавянето на карта към Google Pay става само за секунди . Мобилните устройства трябва да работят с Android версия Lollipop 5.0 или по-нова и да имат услуги за Google Play. За извършване на безконтактни плащания в търговски обекти те също трябва да имат активиран NFC.

Плащането е толкова просто, колкото да отключите вашия смартфон с NFC и да го поставите близо до безконтактния четец на POS-а. Услугата е достъпна навсякъде, където се показва символът на Google Pay или символът за безконтактно плащане.Услугата Google Pay на БАКБ използва технологията за токенизация на карти Visa. Тази технология заменя чувствителната информация за картата, като 16-цифрен номер на картата, дата на валидност и код за сигурност, с уникален цифров идентификатор „токен“, който може да се използва за обработка на плащания, без да се излагат действителните данни за картата.

Повече за ЧИСТА СМЕТКА и за останалите продукти на банката можете да прочете на www.bacb.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай