ЧИСТА СМЕТКА от БАКБ вече е с карта VISA

Разплащателната сметка е без такса за откриване, без такса за обслужване и без такса за издаване на карта VISA

ЧИСТА СМЕТКА от БАКБ вече е с карта VISA | StandartNews.com
  • Разплащателната сметка е без такса за откриване, без такса за обслужване и без такса за издаване на карта VISA

ЧИСТА СМЕТКА е създадена от Българо-американска кредитна банка с идеята да се впише в стила на живот и да отговори на очакванията на модерния, работещ човек. Само за три месеца от старта ЧИСТА СМЕТКА се превърна в любим продукт на активните потребители, защото   им дава повече гъвкавост, увереност и предвидимост, отговаряйки изцяло на техния начин на живот. За много от тях тя е  основната сметка, по която получават заплатата си, доходи от наеми, хонорари или други приходи и използват чистата сума от тях, без да заплащат месечни такси.

ЧИСТА СМЕТКА не е промоционално предложение на БАКБ, а банков продукт за граждани и всеки, който го използва според изискванията, ще има привилегията да спестява от такса обслужване за неограничен период от време. Единственото условие е да  имате месечни постъпления по сметката от минимум 500 лева и използвате дебитна карта VISA.Новата дебитна карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА, е с много атрактивни условия:

  • Без такса за издаване;
  • Без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ;
  •  Без такса за преиздаване при изтичане на валидността на картата;
  •  Без такса за поддръжка на картата;
  •  Без такса за плащане на стоки и услуги в търговски обекти в страната и в чужбина;
  •  Без такса за плащания в интернет.

Получавате бързи и удобни безконтактни плащания чрез технологията PayWave, която позволява транcакцията да се извърши само чрез доближаване на картата до ПОС устройството.  Използвате по-сигурните разплащания в интернет с Visa Secure, която осигурява допълнителна безопасност при пазаруване в онлайн магазини.

С новата карта VISA можете да зареждате своя мобилен портфейл BACB Pay без такса и да пазарувате навсякъде само с телефона си, или да изпращате мигновено пари на приятели и близки.  

ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са разполагали с активна разплащателна сметка през последните 12 месеца.

„ЧИСТА СМЕТКА с карта VISA осигурява на клиентите ни постоянен достъп до средствата по тяхната сметка – по един сигурен и удобен начин. Следваме стратегията си да надграждаме постоянно нашите продукти и услуги, с което да удовлетворим постоянно растящите изисквания на своите клиенти и на пазара. Съчетаваме модерните технологични продукти с финансово-изгодни решения, които имат ясни и дългосрочно предвидими условия. За нас прозрачността и взаимното доверие са в основата на взаимоотношенията с нашите клиенти“, коментира Иван Иванов, директор „Банкиране на дребно“.

Повече за ЧИСТА СМЕТКА  и за останалите продукти на банката можете да прочете на bacb.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай