ЧЕЗ дава бонус ток срещу електронна фактура

20 kWh се равняват на консумирана електроенергияза приготвянето на 4363 еспресо кафета

ЧЕЗ дава бонус ток срещу електронна фактура | StandartNews.com

До 30 юни всеки клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД, който заяви електронна фактура, ще получи като подарък от компанията себестойността на 20 kWh електроенергия. Това каза Соня Мурджева – мениджър „Корпоративно планиране“ в Дирекция „Продукти и покупка на електроенергия“ в „ЧЕЗ Електро България“ АД в интервю за Агенция Фокус.

Мурджева обясни, че в кампанията могат да участват всички клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата е безплатна и може да се направи онлайн на www.cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД или в каса на Изипей.

Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер, оторизационен код и актуален имейл адрес, уточни тя. „Подаръкт от 20 kWh клиентът ще получи под формата на приспадната им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията.

20 kWh се равняват на консумирана електроенергия, необходима за приготвянето на 4363 еспресо кафета или на 88 часа използване на осветление. 20 kWh осигуряват на всяко домакинство 50 изпирания с автоматична пералня. 20 kWh са достатъчни за 178 часа видео игри или 81 часа от любимия семеен сериал“, каза още Мурджева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай