Петък,

БДЖ пуска още 8000 места за почивните дни

От: Редактори -
A
A
A

„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще осигури над 8 000 допълнителни места в съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната. Това се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на почивните дни по повод националния празник на България – Трети март, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

От 1 до 4 март включително, с увеличени състави ще пътуват някои влакове по следните маршрути:

- София-Варна-София;

- София-Бургас-София;

- София-Пловдив-София;

- София-Свиленград-София;

- София-Стара Загора-София;

- София-Горна Оряховица-София;

- София-Лом-София;

- София-Видин-София;

- София-Благоевград-София;

- София-Кюстендил-София;

- София-Петрич-София;

- Варна-Пловдив-Варна.

Специално за празничното честване на националния празник и очакван голям интерес от желаещи да пътуват с теснолинейката, на 3-и март ще бъдат осигурени допълнителни вагони и за влак “Родопи” по направлението Септември-Добринище - Септември.

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през почивните дни от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички