Аксиом връчи годишните си награди

Първото издание на „Axi Awards“ събра за стилна церемония водещи застрахователни брокери

Аксиом връчи годишните си награди | StandartNews.com

Застрахователната компания Аксиом събра на стилна церемония своите партньори от водещи застрахователни брокери за първото издание на „Axi Awards“. На събитието във Vivacom Art Hall Oborishte 5 присъстваха над седемдесет представители на корпоративни и ритейл брокери, журналисти от водещи медии, представители на бизнес организации. Ръководството на компанията представи ключовите бизнес показатели за Аксиом и изрази своята признателност към брокерите за тяхната професионална работа и принос за постигане на отлични резултати през 2023 г. 

Церемонията стартира с приветствие от изпълнителния директор Цветелина Михайлова: „Защитата винаги е била в основата на нашия бизнес, помагайки на хората, бизнеса и обществото да процъфтяват. В Аксиом вярваме, че като работим заедно, предвиждаме рисковете и споделяме знанията – така можем по-добре да защитим хората и да гледаме на бъдещето с увереност. Ето защо днес полагаме основите на една традиция - ежегодно да споделяме с вас - нашите застрахователни партньори, своите успехи и трудности. Наясно сме, че изминалата година не беше от най-леките, всички работим в условия на динамичен пазар. Факт е обаче, че днес, на първото издание на „Axi Awards“, сме се събрали тук, за да отдадем заслуженото на наистина добри резултати, които сме постигнали заедно.“

Аксиом постига значителен ръст в своята дейност през изминалата година - над 350 процента на премийния приход спрямо същия период на 2022-а и успява да разшири клиентското си портфолио с над 6700 нови клиенти. Това е резултат от ефективната стратегия за разширяване на пазарния дял, която компанията прилага, както и от високото качество на предлаганите продукти и услуги. Аксиом се стреми да задоволи нуждите и очакванията на своите клиенти, като им предоставя висок стандарт на обслужване и персонализирани решения. Компанията също така инвестира в иновации и развитие, за да поддържа конкурентоспособността си на пазара и да отговори на динамичните тенденции в бранша. „Благодаря ви още веднъж за подкрепата, за професионализма и за добрата комуникация. Чрез тях с лекота решавахме сложните ситуации през изминалата година! Нашите резултати, с които се гордеем днес, макар и все още далече от резултатите на най-големите, са достойни и впечатляващи“, допълни в приветствието си госпожа Михайлова.

Кулминацията на вечерта беше награждаването на победителите в определените от компанията четири категории. Отличниците са излъчени от независима комисия от представители на организатора, базирайки се на обективни критерии и показатели. В първа категория „Най-висок премиен приход за 2023 г.“ спечели „Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД - отличието бе връчено на управителя на компанията Георги Поповянски от шефовете на Аксиом - изпълнителния директор Цветелина Михайлова и Прокуриста Калин Костов. На второ място се класира „Марш“ ЕООД, на трето - Застрахователен брокер „Кортиер“. В категорията „Най-разнообразен портфейл“ наградата отиде при „Амарант България“ ООД, за „Най-висок премиен приход по стратегическа бизнес линия“ – при „Евита М Брокер“, за „Развитие на международни стратегически пазари“ спечели Делта Инс Брокер ООД. Статуетката за победителите в „AXI Awards“ има висока художествена стойност – тя е творение на големия скулптор професор Емил Попов, наричан още Магьосникът от Дрен. След официалната част на чаша вино участниците дискутираха постигнатите добри резултати и намеренията за бъдещо разширяване на партньорството. Специален гост беше Колегиумът за камерна музика към Софийска опера.

Любен Дилов, Цветелина Михайлова и победителят в първа категория „Най-висок премиен приход за 2023 г.“ Георги Поповянски, управител на „Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД

Застрахователният бранд Аксиом стартира през 2021 година като правоприемник на ЗК Медико-21, оперираща на застрахователния пазар от 1997 година. Предоставя широк набор застрахователни продукти и услуги по всички линии бизнес в Общото застраховане за корпоративни и индивидуални клиенти. През 2023 г. компанията реализира 350% ръст на брутния премиен приход и стартира извършване на застрахователна дейност при условията на свобода на предоставяне на услуги на територията на държави членки на ЕС. Аксиом е оценена в категория „Бизнес“ на Lifestyle Awards като най-динамично развиващата се застрахователна компания за 2022 година.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай