А1 спечели три отличия на годишните награди b2b Media Awards

Две от тях са в категориите „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“ и „Инвеститор с визия“

А1 спечели три отличия на годишните награди b2b Media Awards | StandartNews.com
  • Борислав Симеонов, старши директор „Информационни технологии и дигитална трансформация“ бе избран за Бизнес лидер на годината
  • Другите две отличия А1 спечели в категориите „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“ и „Инвеститор с визия“

Борислав Симеонов, старши директор „Информационни технологии и дигитална трансформация“ в А1 България спечели отличието „Бизнес лидер на годината“ в конкурса b2b Media Awards. Той е начело на разрастващото се направление от близо 250 ИТ професионалисти, които развиват иновативните ИТ проекти на компанията. Компанията спечели общо три награди в конкурса b2b Media Awards.

Журито присъди първо място на А1 в категория „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“. Високата оценка беше за усилията на А1 да образова бизнеса в страната за ползите от дигитализацията за постигане на ефективност и растеж чрез технологични решения и услуги.

Стартът и развитието на първата истинска 5G мрежа в България донесе на А1 и престижното второ място в категория „Инвеститор с визия“. Телекомът се пребори за него с кандидатура, акцентираща върху мащабната инвестиционна програма в своята инфраструктура, включително в развитието на 5G ULTRA мрежата си. А1 е единствената компания от бранша, която получи награда именно за работата си по петото поколение мрежи.

Наградите отразяват трансформацията на А1 от телеком в технологична компания, която залага все повече на ICT услугите за бизнеса и на високите технологии в организацията на работния процес. Именно затова компанията проведе интензивна комуникационна кампания за своите иновативни услуги, които помагат на бизнеса да преодолее икономическите последствия от пандемията oт COVID-19.

Дигиталната трансформация обхваща и самия телеком, като през последната година ИТ екипите устойчиво се разширяват с още висококвалифицирани специалисти. Ключова роля в това развитие има Борислав Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай