8 късметлии ще спечелят 50-инчов 4K UHD телевизор от A1

Телевизорите Samsung UE-50TU7092 могат да бъдат спечелени при сключване на двугодишен абонамент за пакет Diema Xtra

8 късметлии ще спечелят 50-инчов 4K UHD телевизор от A1 | StandartNews.com
  • Телевизорите Samsung UE-50TU7092 могат да бъдат спечелени при сключване на двугодишен абонамент за пакет Diema Xtra в периода 01.05.2021 – 15.06.2021

A1 ще зарадва осем късметлии с нов 50-инчов телевизор. Всички нови и съществуващи клиенти на компанията, които сключат нов или преподпишат стария си договор за ТВ услуга, включваща Diema Xtra, имат възможност да участват в томбола за 4K UHD телевизор Samsung. Условието за участие в играта е да се попълни кратка регистрационна форма на a1.bg/diema-xtra в периода от 1 май 2021 до 15 юни 2021.

Регистрацията на сайта a1.bg/diema-xtra става бързо и лесно. Потребителите с абонамент за Diema Xtra в периода на кампанията трябва да посочат трите си имена, номера на ТВ услугата, към която е направена активацията, телефон за контакт и имейл адрес. Номерът на ТВ услугата може да се провери лесно във фактурата, с обаждане на *88, както и в Моят А1. Пълните условия на кампанията също са достъпни онлайн на a1.bg/diema-xtra.

В томболата могат да се включат както абонати, закупили допълнителен пакет DIEMA Xtra с 2-годишен абонамент, така и тези с ТВ пакет от А1, включващ DIEMA Xtra – двоен пакет с интернет и телевизия А1 TВ 230+ и НЕТ 1000 или само план ТВ 230+. Новите абонати на допълнителния пакет DIEMA Xtra могат да се възползват и от 3-месечен безплатен период, след изтичане на който се заплаща стандартната дължима такса в размер на 8,99 лв. на месец.

Пакетът DIEMA Xtra включва общо три спортни ТВ канала – DIEMA Sport, DIEMA Sport 2 и Trace Sport Stars. Те излъчват дербитата от английската Висша лига, българската efbet лига, Купата на България по футбол, NBA, стартовете от Формула 1, мачовете от Европейското първенство по футбол, бокс и още много спорт.

Клиентите на телевизия от А1 могат да заявяват или преподпишат своя 2-годишен договор за Diema Xtra както в магазин на компанията, така и онлайн на A1.bg. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай