Шефът на Ел Би Булгарикум с отлични новини за потребителите

Той коментира огромните загуби, натрупани от дружеството при предишното ръководство

Шефът на Ел Би Булгарикум с отлични новини за потребителите | StandartNews.com

Източник: БНТ

Няма 50% увеличение на цената на сиренето и кашкавала, предлагани от "Ел Би Булгарикум", заяви в интервю за БНТ Ивайло Лилов - изпълнителен директор на държавната млекопреработвателна фирма.

По думите му сумата, която заплаща българският потребител, може да се сравни с цената на млечните продукти през изминалата година.

"Този проблем е от миналата година, заради необоснованото намаление на цените, което нанесе огромни щети на дружеството", категоричен бе Лилов.

Той коментира огромните загуби, натрупани от дружеството.

"Към месец септември можем да кажем, че са натрупани загуби, които са в размер на около 3 милиона лева. Това са загуби за дружеството, защото ако са намалени постъпления това означава, че приходите са по-големи от разходите, а при нас ситуацията е различна - разходите са по-големи от приходите", обясни директорът на "Ел Би Булгарикум".

Ивайло Лилов увери, че дружеството не е създадено, за да формира печалба. "То функционира, за да бъде еталон за качество на пазара", декларира той.

Шефът на "Ел Би Булгарикум" подчерта, че има нужда от инвестиции, особено по отношение на обновяване на техническата база. "Целта ни е да продължим да поддържаме това високо качество и да подобряваме производствената си дейност", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи