Клиентите на СИБАНК със сменен IBAN на сметките

Клиентите на СИБАНК със сменен IBAN на сметките  | StandartNews.com

От началото на август всички клиенти на ОББ вече имат IBAN номера на сметките си, съдържащи името на обединената банка – UBBS. Това налага промяна, отнасяща се само до клиентите на бившата СИБАНК, която се обедини с ОББ в началото на февруари. Тя е напълно техническа и по никакъв начин няма да се отрази на сметките им или свързаните с тях банкови продукти и услуги.
За удобство настоящите им IBAN-и ще останат валидни до края на декември 2018 г., за да имат достатъчно време при необходимост да информират своите работодатели, партньори, контрагенти и институции. Информация за новите номера на сметките си те могат да получат в удобен за тях клон на ОББ или от специално разработения IBAN конвертор на корпоративния сайт на банката. Уеб инструментът е достъпен на адрес: https://www.ubb.bg/unitedforyou, където може да бъде открита информация за обединението, както и допълнителни разяснения за настоящата промяна. Информация за новите номера на сметките няма да бъде предоставяна по телефона с цел избягване на грешки.
За персонално съдействие на всеки клиент на разположение е екипът на Контактния център на банката на телефон 0 700 117 17 или *7171 (за мобилни оператори).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай