Петък,

Волен Сидеров за "Стандарт": Няма смисъл да сменяме терена след 80 века

От: Администратор -
Волен Сидеров за "Стандарт": Няма смисъл да сменяме терена след 80 века
A
A
A

Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, кауза. Това са само малка част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на каузата си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по поне един аргумент на младите хора да останат и да работят за родината, "Стандарт" реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, за да ни кажат своята гледна точка защо трябва да останем в България и да работим за нея. Защо това трябва да направят най-вече младите хора - нашето бъдеще. Представяме ви позицията на Волен Сидеров, лидер на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти". 

На вестник "Стандарт" пожелавам да остане вестник дори тогава, когато ще обясняваме на бъдещите поколения какво е книга и какво печат върху хартия!
На младите българи им казвам, че няма смисъл да напускат земята, на която живеем 8 хиляди години. Това го доказаха ДНК тестовете. Има ли смисъл да сменяме терена след 80 века.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички