Волен Сидеров за "Стандарт": Няма смисъл да сменяме терена след 80 века

Волен Сидеров за "Стандарт": Няма смисъл да сменяме терена след 80 века | StandartNews.com

Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, кауза. Това са само малка част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на каузата си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по поне един аргумент на младите хора да останат и да работят за родината, "Стандарт" реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, за да ни кажат своята гледна точка защо трябва да останем в България и да работим за нея. Защо това трябва да направят най-вече младите хора - нашето бъдеще. Представяме ви позицията на Волен Сидеров, лидер на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти". 

На вестник "Стандарт" пожелавам да остане вестник дори тогава, когато ще обясняваме на бъдещите поколения какво е книга и какво печат върху хартия!
На младите българи им казвам, че няма смисъл да напускат земята, на която живеем 8 хиляди години. Това го доказаха ДНК тестовете. Има ли смисъл да сменяме терена след 80 века.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай