Топ 3 на най-уютните хижи край София

Топ 3 на най-уютните хижи край София | StandartNews.com

След бурното начало на есента, която настъпи с рязък спад в температурите, предстои златна есен с много слънце – или поне така обещават синоптиците.

Ако сте в София, любители сте на туризма и искате да прекарате един по-различен уикенд сред природата, уеб поредицата Urban life ни предлага интересна идея за това.

Освен с красивата си природа и прекрасните възможности за зимни спортове, Витоша печели посетители и с многото си топли, гостоприемни хижи.

Именно хижите край София са фокусът в новия епизод на Urban Life, а водещият Алекс Петренко ни показва своя личен ТОП 3 на най-уютните и поддържани хижи, в които можете да си прекарате един страхотен уикенд на чист въздух, на разходка или просто да си организирате едно чудесно планинско парти с приятели.

Urban Life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай