Слънчева есен в петък

Слънчева есен в петък | StandartNews.com

Днес ще бъде слънчево. По-значителна ниска облачност ще има на места в Източна България в часовете около обяд. Ще се появи слаб изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 19 и 24 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. В часовете около обяд ще има временни увеличения на облачността, предимно ниска. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 18 и 20, температурата на морската вода е 19-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, вечерта на юг ще се усили до 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб югоизточен, по най-високите върхове - северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14, на 2000 метра - около 9 градуса.

През почивните дни ще бъде предимно слънчево. По-значителна, предимно ниска облачност, ще има над Източна България. Ще духа слаб до умерен изток-югоизточен вятър. Сутрешните температури ще са между 5 и 10, дневните ще са предимно между 18 и 23 градуса.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай