Прелестна българка представя страната ни в конкурс за красота в Индия

Прелестна българка представя страната ни в конкурс за красота в Индия  | StandartNews.com

Прелестна българка ще представи страната ни в световен конкурс за красота, който се провежда в Индия. 19-годишната Цонка Милчева е от Видин, но от 4-годишна възраст живее в Германия. Често обаче си идва в родината си, защото е влюбена в нея.

Да се занимава с мода е било нейната детска мечта. През декември миналата година видяла в социалните мрежи, че има конкурс „Мис Зима".

„Тогава родителите ми бяха против, но аз съм човек, който иска ли нещо, няма лесно да се откаже. Купих си билет и тръгнах. Станах втора. След това през февруари реших да участвам в „Мис София". Казах си, че едва ли ще премина кастинга, но исках да опитам. Приеха ме и пак станах втора. Беше неочаквано, дори не излязох веднага да бъда наградена, защото не вярвах", споделя Цонка.

След това получила предложение да представи страната ни на конкурса „Мис свят Туризъм", защото победителката в „Мис София" не можела да се яви. Малко след това и друга оферта – да се яви на „Miss Glam World", който ще се проведе в Индия.

След кратко колебание красавицата приела и в момента е там. Днес е финалът на конкурса, в който се конкурират представителки на 38 държави. В момента тече гласуване, което да определи любимката на публиката. За Цонка може да се гласува до 17 ч. днес.

„Беше ми трудно, че за първи път съм толкова далеч от семейството си. Единствената българка съм тук и не ми е лесно, но когато видях каква подкрепа имам и колко хора вярват в мен, си казах, че си заслужава трудностите. Искам да благодаря на всички, които гласуват за мен. Не мога да опиша чувството, когато им чета коментарите, в които ме насърчават", разказва красавицата.

Много българи дори си сложили нейна снимка за „профилна" във Фейсбук, като по този начин демонстрират подкрепата си, а най-голямата и опора е нейното семейство.

„На момичетата, които мечтаят за корона от конкурс за красота, бих казала, че ако това е тяхна мечта, трябва да я следват. Но нека да са сигурни, че са готови за това, защото не е толкова лесно, колкото изглежда. Независимо от това каква е вашата мечта, вярвайте в Бог и ако това е и неговата воля той ще ви я сбъдне", обръща се тя към българките с амбиции за успехи на подиума.

В момента Цонка Милчева е в топ 5 на временното класиране, а за да я подкрепите, може да гласувате тук

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай