Петък,

Мъжка козметика с иновативна съставка защитава кожата от замърсения въздух и цигарения дим

От: Администратор -
160
Мъжка козметика с иновативна съставка защитава кожата  от замърсения въздух и цигарения дим
A
A
A

Грижата за външния вид не е привилегия само на жените. Все повече мъже в наши дни използват различни козметични продукти, за да изглеждат добре. Това не трябва да се възприема като проява на суетност, а като необходимост, особено в замърсената градска среда, която предизвиква значителни увреждания на кожата с видими последици. Козметичната линия Men perfection на REFAN е създадена с грижа за нуждите на модерния мъж. Нейната висококачествена активна съставка LanacitynTMPF предлага адекватна защита от замърсения въздух и околната среда, улавя праховите частици и поддържа естественото прочистване на кожата от токсините.

Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим, подобрява блясъка и тонуса на кожата, намалява загубата на вода в нея. Тази иновативна съставка представлява комбинация от бактерията Alteromonas мacleodii /която живее в изключително токсични условия при екстремно високи температури/ и екстракт от хризантема. В Men perfection на REFAN LanacitynTMPF е съчетан с розова вода и тази комбинация изгражда защитна система, която гарантира цялостно предпазване от замърсения въздух.

Козметичната линия за мъже включва: дневен флуид за лице, нощен флуид за лице, крем около очи, балсам за след бръсене, измиващ тел за лице и шампоан за коса и тяло. Дневният и нощният флуид осигуряват активна защита за кожата през деня и нощта от замърсената околна среда. Кремът около очи подобрява тонуса на кожата, а включените в състава му маслинов сквалан и витамин Е подхранват кожата и възстановяват еластичността в зоната около очите. Балсамът за след бръснене успокоява раздразнената и зачервена кожа. Измиващият гел има ексфолиращ ефект и отстранява замърсяванията в дълбочина, без да изсушава. Шампоанът за коса и тяло e специално разработен за мъже и се грижи за блясъка и тонуса на кожата и косата.
Козметичната серия Men perfection на REFAN е правилният избор за кожата на съвременния мъж, който държи на външния си вид и иска да излъчва увереност и самочувствие в ежедневието си.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com