Понеделник,

Комплекс "Лабиринт" вече има акт 16

От: Администратор -
Комплекс "Лабиринт" вече има акт 16
A
A
A

От днес жилищен комплекс „Лабиринт" е въведен в експлоатация. Ръководството на люксозния комплекс събра на изискан коктейл приятели и ползватели вчера вечерта, за да почерпи по случай пускането му в експоатация. С чаша шампанско, лежерен саунд и настроение си пожелахме здраве, щастие и радост във всеки нов дом в комплекса.

Д-р Росица Стойчева поздрави с благодарност собствениците-дарители от свое и от името на проф. д-р Виолета Йотова - Първа детска клиника в УМБАЛ „Св. Марина" - Варна и Баронеса Денислава Плевенска - Детска диабетна асоциация „Докосни дъгата". Комплексът е партньор на асоциацията и продължава да отделя част от сумата, получена за всеки продаден апартамент за закупуване на инсулинови помпи за деца с диабет тип 1. Всеки от новодомците и бъдещите обитатели получава сертификат за дарение, удостоверяващ участието му в тази благородна кауза.

Жилищен комплекс „Лабиринт" е разположен в централната част на гр. Варна, архитектурната концепция е вдъхновена от геометричния орнамент „меандър", който от древността е символ на живота и природата. За една година и половина от първата копка до днес комплексът е изцяло завършен - шест девететажни сгради с просторни апартаменти, обезпечени с обширни подземен и надземен паркинг. Мотото на обекта „Открий своя нов дом в Лабиринта!" подчертава строителната стратегията за предоставяне на съвременни висококачествен дизайн, функционалност и хармонична среда. Редица са индивидуалните решения, спецификите и иновациите, които са вложени в изпълнението и описват проекта. Само 20% от площта на комплекса е застроена. Над 7000 кв. м е паркът със зелени и водни площи, ситуирани между жилищните сгради. Сред тях за комфорта и свободното време на живущите са разположени оборудвани фитнес на открито, беседка и детска площадка. В жилищен комплекс „Лабиринт" ще отвори и супермаркет от популярна верига. Обектът е затворен тип с 24/7 контролиран достъп и видеонаблюдение, а спокойствието - осезаемо и гарантирано, сред уют и зеленина. „Дом за нашите деца" - жилищен комплекс „Лабиринт" е просторен, светъл, слънчев, шумоизолиран, топъл, стилен и сигурен - факти, в които всеки би могъл да се увери!


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички