Сряда,

Комплекс "Лабиринт" вече има акт 16

От: Администратор -
204
Комплекс "Лабиринт" вече има акт 16
A
A
A

От днес жилищен комплекс „Лабиринт" е въведен в експлоатация. Ръководството на люксозния комплекс събра на изискан коктейл приятели и ползватели вчера вечерта, за да почерпи по случай пускането му в експоатация. С чаша шампанско, лежерен саунд и настроение си пожелахме здраве, щастие и радост във всеки нов дом в комплекса.

Д-р Росица Стойчева поздрави с благодарност собствениците-дарители от свое и от името на проф. д-р Виолета Йотова - Първа детска клиника в УМБАЛ „Св. Марина" - Варна и Баронеса Денислава Плевенска - Детска диабетна асоциация „Докосни дъгата". Комплексът е партньор на асоциацията и продължава да отделя част от сумата, получена за всеки продаден апартамент за закупуване на инсулинови помпи за деца с диабет тип 1. Всеки от новодомците и бъдещите обитатели получава сертификат за дарение, удостоверяващ участието му в тази благородна кауза.

Жилищен комплекс „Лабиринт" е разположен в централната част на гр. Варна, архитектурната концепция е вдъхновена от геометричния орнамент „меандър", който от древността е символ на живота и природата. За една година и половина от първата копка до днес комплексът е изцяло завършен - шест девететажни сгради с просторни апартаменти, обезпечени с обширни подземен и надземен паркинг. Мотото на обекта „Открий своя нов дом в Лабиринта!" подчертава строителната стратегията за предоставяне на съвременни висококачествен дизайн, функционалност и хармонична среда. Редица са индивидуалните решения, спецификите и иновациите, които са вложени в изпълнението и описват проекта. Само 20% от площта на комплекса е застроена. Над 7000 кв. м е паркът със зелени и водни площи, ситуирани между жилищните сгради. Сред тях за комфорта и свободното време на живущите са разположени оборудвани фитнес на открито, беседка и детска площадка. В жилищен комплекс „Лабиринт" ще отвори и супермаркет от популярна верига. Обектът е затворен тип с 24/7 контролиран достъп и видеонаблюдение, а спокойствието - осезаемо и гарантирано, сред уют и зеленина. „Дом за нашите деца" - жилищен комплекс „Лабиринт" е просторен, светъл, слънчев, шумоизолиран, топъл, стилен и сигурен - факти, в които всеки би могъл да се увери!


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com