Защо е по-добре да приемаме всички 6 типа Колаген едновременно

Освен в борбата против стареенето, той има много други важни ползи за организма

Защо е по-добре да приемаме всички 6 типа Колаген едновременно | StandartNews.com
  • Колаген пептиди, съставени от 6  типа колаген

Медицината доказва, че освен в борбата против стареенето, колагенът има много други важни ползи за организма. Той е съставна част в кожата, косата, зъбите, ноктите и костната система и съставлява 30% от протеина в човешкото тяло. В определен период, човешкото тяло започва да произвежда много по-малко количество колаген, което води до съответните последици.  Съществуват шест основни типа колаген като всеки от тях има различна функция и подпомага човешкото тяло в различни области. Колаген тип I допринася за еластичността на кожата, тип II е важен за ставите и хрущялите както и за хидратацията на кожата, тип III- за кожата, кръвоносните съдове и важни органи, тип IV – за клетъчното здраве и подпомага растежа, V - за имунната система, сухожилията и кожата и последно тип VI, който е важен за костите, мускулите, ставите, ноктите и косата. Набавянето на определен тип колаген или комбинация от няколко типа дава резултати върху здравето на тялото само в тези определени области, които изборихме. Например, ако имаме проблем със ставите, то трябва да приемаме колаген за стави тип II. Всеки вид колаген лесно успява да се усвои от организма, но при приема на даден тип се наблюдава ниска клетъчна абсорбация, а ензимите се разграждат по-бавно. Затова се предпочита приемът на колагеновите пептиди. Какво представляват те? Това е хидролизиран колаген в прахообразна форма, който осигурява възможно най-добра му абсорбация в организма. Този продукт има натурален произход и гарантира високо качество и ефективност.

Витамин С на прах

Една от най-значителните и основни хранителни съставки в човешкия организъм е Витамин C. Тялото ни не успява да го синтезира и запази в организма, затова е много важно редовно да си набавяме витамин С от различни храни или чрез приемът му в прахообразна форма. Известен още като аскорбинова киселина, Витамин С е органична съставка, която изклюително лесно се абсорбира от организма, а редовният ѝ прием е съвсем безопасен. Ползите, чрез които допринася за човешкото здраве, са свързани с това, че подсилва имуннната система, подпомага дейността на кръвоносните съдове, намалява умората и повишава енергичността. Това е продукт, който ни дава възможност да набавяме този жизненоважен витамин на своя оргазнизъм в най-чистата му и биологично активна форма.

Ресвератрол

Ресвератролът, извлечен от корена на Японската Фалопия, е продукт с най-висока концентрация на активната натурална съставка. Ползите от приемът му имат съществено значение за човешкото тяло, което гарантира висока ефективност и добро здраве. На първо място можем да отбележим, че предотвратява появата на амилодна плака, което е важно за нормалната функция на мозъка. Основна роля има при поддържането на оптималното ниво на холестерола. Гарантира нормализиране на кръвното налягане, дори при хипертоници и допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Помага при изхвърлянето свободните радикали от организма и да предотвратява възпалителните процеси в тялото. Влияе положително и върху мозъчната дейност и има положителен ефект върху всички клетки в организма. ZeinPharma ни предоставя възможността да закупим ресвератрол на добра цена, гарантирайки ни натуралния му произход, високо качество и ефективност.

Приемът на трите продукта осигурява по-оптимален ефект и допринасят за нормалното функциниране на организма във всички области на човешкото тяло – от сърдечно-съдова и костна система до коса, кожа и нокти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай