Варненското ДКЦ: Починалият на стълбите е бездомник

Стоял час, покрит с чаршаф, защото такава била процедурата

Варненското ДКЦ: Починалият на стълбите е бездомник | StandartNews.com

 

Многопрофилната болница за активно лечение "Св.Анна" във Варна настоя, че нямат никаква връзка с инцидента пред ДКЦ 4 вчера.

"Става дума за починал мъж пред ДКЦ 4, което се намира в болницата, но не е част от нея", твърдят от лечебното заведение, цитирани от БНР.

Припомням ви, че мъжът почина на стълбите, пред сградата на поликлиниката, а час тялото му вися загърнато с чаршаф, положено на стол, повече от час.

По информация от ръководството на ДКЦ 4, той е бил един от бездомните хора, които са се навъртали в района на поликлиниката. Мъжът е посетил личния си лекар в здравното заведение, който му е дал направление за уролог.

След излизането си от поликлиниката,той се е почувствал зле, дали са му стол от близкото кафене, но малко по-късно починал.

След като са били уведомени, от ДКЦ-4 са подали сигнал до Второ управление на Областната дирекция на МВР, както и на социалните служби, които са дошли на място.

Що се отнася до това, че мъжът е престоял пред поликлиниката близо час, процедурата налага тялото да не се премества, докато не дойдат експертите за съдебно-медицинска експертиза.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай