Тулиум лазер 200 вата връща функциите на простата от младостта

И в четирите филиала на ЛЕЙЗЪР МЕД в България и Сърбия

Тулиум лазер 200 вата връща функциите на простата от младостта | StandartNews.com

При мъжете след 50 струята на урината забележимо намалява. Причината най-често е увеличаването на обема на простатата. Притесненията започват от момента, в който струята вече не описва дъга. Постепенно уринирането се затруднява и зачестява едновременно. Между двете оплаквания има логична връзка. Уголемената простата с разрастналата си тъкан оказва натиск върху пикочния мехур и пикочния канал, променя анатомичната им форма и нарушава функцията им. Заради това, че е притиснат от простатата, пикочният мехур, първо, намалява вместимостта си и второ, при позив за уриниране не успява да изтласка напълно събраната урина. Остатъчната урина създава постоянно напрежение у мъжа и не му дава покой нито денем, нито нощем. В същото време натискът на увеличената простата върху пикочния канал стеснява проходимостта му и урината изтича трудно, а в по-тежките случаи случаи – на капки.

Големият риск – запушване на пикочния мехур и невъзможност за уриниране, настъпва при много увеличен обем на простатата. В този случай през пикочния канал се поставя специална тръбичка, наречена катетър, за да освободи урината. Едва ли има мъж, който би приел живота си с катетър, ако знае, че има сигурна алтернатива и може за постоянно да се освободи от него.

Тулиум лазер 200 вата е насреща, за да ви отърве от неприятните оплаквания, свързани с доброкачествено увеличената простата: слабо или протяжно уриниране, чувство за непълно изпразване на пикочния мехур, трудно стартиране на уринирането, често уриниране, многобройни нощни ставания. Лазерната хирургия с Тулиум е безопасен метод с впечатляващ резултат. Сред всички изобретени лазери Тулиум е максимално усъвършенстван – отличава се с най-голяма мощност и водеща прецизост на разумна цена. Към момента няма друг лазер, който да е по-безрисков към околните тъкани заради най-ниската си степен на проникване – само 0,2 мм.

Премахването на простатата с Тулиум лазер ви спестява:

  • скалпел, разрези и шевове
  • пълна упойка
  • усложнения
  • усещане за извършена интервенция

Всички тези предимства са съчетани  с още едно – огромно. Лазерното лечение е подходящо дори за мъже, на които им е отказано стандартно. Заради напреднала възраст или съпътстващи заболявания при класическата хирургия съществува риск от сериозни усложнения. При лазерната хирургия тези рискове отпадат. Операцията протича при липса на кървене и възстановява нормалното уриниране със силна, непрекъсваща и бистра струя.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

За допълнителна информация:

  • тел. 02 4 760 760                         
  • моб. 089 952 11 01                                         
  • www.lazermed.bg www.laparoscopia.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

НОВО Лазерно разбиване на камъни в бъбреци и уретер.

В съвременната терапия на болката шоковите вълни са предпочитани 

Те активират естествените оздравителни процеси в организма. С термина shockwave (ударна вълна) се обозначават механичните импулси, които при достигане до тъканите се усещат като вълна. Въздействието на вълната предизвиква локално загряване и засилва притока на кръв, което е от съществено значение за пълноценното хранене на тъканите, метаболизма и тъканната регенерация.

Процедурата е кратка, неинвазивна и не налага използване на упойка или допълнителни медикаменти. След нея настъпва бързо облекчаване и снемане на напрежението. Болката се премахва незабавно и с устойчив ефект.В ЛЕЙЗЪР МЕД се използва най-висок клас апарат със смарт-фокус, без аналог в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай