Петък,

„Софиямед“ празнува 11г. с безплатни прегледи по над 11 медицински специалности

От: Стандарт -
1059
„Софиямед“ празнува 11г. с безплатни прегледи по над 11 медицински специалности
A
A
A

На 9-ти май медицински комплекс „Софиямед“, включващ университетска болница и 2 диагностично-консултативни центъра, празнува 11 години от своето основаване. Както винаги досега в името на здравето на пациентите си „Софиямед“ ще отбележи празника с традиционната кампания „Бъдете здрави“ от безплатни прегледи от водещите си специалисти по над 11 медицински направления.

Записването за тях се осъществява онлайн през платформата на Superdoc.bg, на тел.0895 555 444, 02 465 00 00 за прегледи в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул. Г.М.Димитров 16), на тел. 02 465 00 02 за прегледи в БЛОК2 (ул.Димитър Моллов 10) и на тел. 02 465 0003 за прегледи в ДКЦ „Софиямед“-Люлин (бул. Джавахарлал Неру 23).

Прегледите свързани с едни от най-честите социалнозначими заболявания ще се осъществяват по специалностите: акушерство и гинекология, кардиология, съдова хирургия, ушно-носно-гърлени болести, дерматология, ендокринология, обща и лапароскопска хирургия, медицинска онкология, инфекциозни болести, урология, гастроентерология, нефрология, пулмология, детски болести, неврология и детска неврология, ортопедия и детска ортопедия, очни болести и детски очни болести.

За 11г. „Софиямед“ се превърна в един от водещите медицински комплекси в страната, предлагащ съвременни условия за провеждане на лечение в извънболничната и болничната помощ, благодарение на водещите си специалисти по различни медицински направления, модерната материална база и съвременна апаратура.

„От откриването на комплекса до днес, най-важното за нас остава доверието на пациентите ни и основният приоритет за нас - тяхното здраве. Благодарим на нашите пациенти и партньори, че вече 11 години сме заедно! Желаем Ви здраве“, пожелава екипът на „Софиямед“.

Час за безплатен преглед в БЛОК1 и 2 запишете от тук: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-11-godini-sofiamed

Час за безплатен преглед в ДКЦ „Софиямед“-Люлин запишете от тук: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-11-godini-sofiamed-lyulin

*Всеки пациент със записан час е необходимо да регистрира данните си на Централна регистратура преди извършването на прегледа в съответното ДКЦ на „Софиямед“


Всички новини от категория Здравеопазване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com