Петък,

При аденом на простатата Тулиум лазер 200 вата е доказано доброто решение

От: Стандарт -
1015
При аденом на простатата Тулиум лазер 200 вата е доказано доброто решение
A
A
A
 • И в 4-тe филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия

Много мъже късно разбират, че ежедневните им проблеми с уринирането се дължат на увеличена простатна жлеза. Състоянието е типично за напредналата възраст и създава силен дискомфорт, който повечето мъже търпят безропотно. А консултация с уролог веднъж годишно може да коригира ситуацията.

Чести позиви за уриниране, внезапна нужда, слаба струя, болка или парене по време на уриниране измъчват огромна група от мъжете над 50. Колкото по-голям е обемът на простатата, толкова и рискът от усложнения се увеличава. Проблемите с уринирането не могат да бъдат решени без специализирано лечение. Няколко са вариантите за лечение и се определят от етапа на развитие на заболяването:

 • медикаментозна терапия
 • процедури с ниско интензивна лазерна терапия
 • ТУРП – трансуертрална резекция на простатата
 • класическа отворета операция
 • лазерна хирургия на простатата – максимално щадящ и ефективен метод към настоящия момент.

Днес в медицинската практика съществуват редица лазерни системи - всяка със своите специфики. Именно заради това, преди избор на лечение, пациентите трябва да бъдат добре информирани. Тулиум лазер 200 вата е еволюция в лазерната простатна хирургия - максимално усъвършенстван, притежава недостижима мощност и водеща прецизност при проникване в тъканта на простатата, което го утвърди като лидер сред съществуващите лазерни системи. В ежегодните си авторитетни и експертни анализи Европейската урологична асоциация безапелационно го препоръчва заради възможностите му да извършва еднакво добре всички познати техники в лазерната хирургия на простатата, както и да се прилага при различни обеми на жлезата, включително и особено големи. Тулиум лазер притежава дължина на вълната, която позволява идеално премахване на аденома на простатата. Прцедурата протича при липса на кървене и води до моментално облекчаване на оплакванията, свързани с уринирането. След операцията силата на урината е силна и непрекъсваща, а пациентите, живели с катетър, се разделят с него за постоянно.

Предимствата на Тулиум-лазерна процедура са категорични:

 • Бърза, безопасна и нетравматична.
 • Еднодневен болничен престой.
 • Скоростно преодоляване на неприятните оплаквания.
 • Кратък възстановителен период.
 • Незабавно завръщане към нормалния ежедневен ритъм.

В Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

ОЩЕ: резултат от ПСА готов преди прегледа. Важи за Лейзър Мед – София.

тел. 02 4 760 760      

моб. 089 952 11 01  

www.lazermed.bg     

www.laparockopia.bg

                


Всички новини от категория Здравеопазване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com