Наша онлайн аптека стана част от голяма европейска мрежа

ЕАЕР представлява гласът на електронните аптеки на европейския континент

Наша онлайн аптека стана част от голяма европейска мрежа | StandartNews.com

Онлайн аптека SUBRA е първата и единствена българска интернет платформа за продажба на лекарства без рецепта, хранителни добавки, специализирана козметика и продукти за лична хигиена, която се присъединява към мрежата на европейските електронни аптеки.

На 1 февруари 2023 г. SUBRA Online стана пълноправен член на Европейската асоциация на електронните аптеки (EAEP - European Association of E-Pharmacies), а новината вече е официално обявена в уеб сайта на организацията: https://www.eaep.com/en/2023/02/01/first-bulgarian-online-pharmacy-subra-joins-the-eaep

"Членството на SUBRA Online в EAEP е огромна оценка за всички усилия, които правим, за да осигурим бърз и лесен достъп до качествени здравни услуги на българските пациенти. Освен това ще ни позволи да интегрираме нови и още по-добри европейски решения в областта на електронното здравеопазване, до които българските пациенти все още нямат достъп“, коментира Баян Дочев, изпълнителен директор на аптеки Субра.

Членовете на EAEP са пионери в предоставянето на цифрови решения, които непрекъснато подобряват качеството, безопасността и ефективността на здравните грижи за европейците. Онлайн аптеките, които са част от организацията, обслужват повече от 25 милиона пациенти и клиенти в цяла Европа. Те са активни в държавите Австрия, Белгия, Чехия, Франция, Германия, Италия, Холандия, Норвегия, Словакия, Испания и Швейцария. А от 1 февруари тази година имат свой представител и от България.

Високото признание за SUBRA Online се дължи на нейния принос към развитието на електронни здравни услуги и качествени дигитални решения в полза на пациентите. Е-Аптеката предлага не само удобен онлайн магазин за бързо и лесно пазаруване (www.subra.bg), но също така „Здравен портал“ с полезни и практични теми. Специално разработената клиентска програма с карти за отстъпка също може да се ползва онлайн и предоставя допълнителни предимства на всички абонати.

ЕАЕР представлява гласът на електронните аптеки на европейския континент и промотира своите интереси главно сред политически заинтересовани страни, регионални и бизнес участници. Крайната цел на организацията е да подобри здравето на гражданите на Европа и да укрепи европейската здравна система.

Като пионери в предоставянето на дигитални решения и иновативни процеси при работа със здравни данни, предлагане на лекарствени продукти и цифрови здравни услуги, като същевременно спазват националното законодателство и законодателството на ЕС, членовете на EAEP непрекъснато търсят начини за подобряване на качеството, безопасността и ефективността на здравеопазването за европейците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай