Можеш да овладееш болката в мускулите и ставите. Бързо и с устойчив ефект

С най-висок клас технология с шокови вълни в ЛЕЙЗЪР МЕД

Можеш да овладееш болката в мускулите и ставите.  Бързо и с устойчив ефект | StandartNews.com

С най-висок клас технология с шокови вълни в ЛЕЙЗЪР МЕД. Снема мускулното напрежение, подобрява мобилността на ставите и активира естествените оздравителни процеси в организма. Без значение от типа болка и нейната локация.

Мускулно-ставните болки са масово разпространен проблем, придружаващ ортопедичните заболявания и травми. Възможностите за трайното им третиране често са с ограничен успех. Със своите бързи и продължителни резултати в терапията на болковия синдром технологията с шокови вълни се радва на голяма популярност в развитите страни. Тя е базирана на излъчване на звукови ударни вълни, които проникват в тъканите без инвазия и постигат обезболяващо действие в зоната на третиране веднага след процедурата. Апаратурата със шокови вълни в Лейзър Мед работи с накрайник, който подава енергийните импулси със смарт-фокус. Това означава, че енергията достига  в предварително  определената от специалист-ортопед зона или тригерна точка директно и в дълбочина.

Сред състоянията, които успешно се повлияват с шоково-вълнова терапия, са:

  • плантарен фасциит – постепенно усилваща се болка в петата;
  • коляно на скачач (тендинит на капачката) – възпаление на сухожилието на капачката на коляното;
  • тенис-лакът (латерален епикондилит) или голф-лакът (медиален епикондилит) – след рязко усилие, усукване на ръката или директен удар;
  • ахилесово сухожилие (ахил тендинит) – разтягане и оток в ахилеса;
  • бурсит – възпаление на околоставните торбички;
  • замръзнало рамо (ротатор маншет тендинит) – слабост при движение и трудност при повдигане;
  • стрес фрактури  – малки пукнатини в костите, най-често срещани при спортисти, практикуващи еднообразни движения/ натоварвания;
  • неврома на Мортън – скованост, изтръпване или спазми в предната част на ходилото с усещане за „мравучкане.“

На какво се дължи успехът от терапията? Въздействието на шоковите вълни предизвиква микротравми в зоната на третиране. Отговорът на организма е със засилване на циркулацията и разграждане на налични калцификати. Стимулира се и естествените процеси неоваскуларизация и неврогенеза, а именно образуване на нови кръвоносни съдове и нови нервни клетки.

Болезнено ли е? По начало терапията протича без болка. Когато обаче третираната област изначално е много болезнена, то процедурата може да повиши дискомфорта. Това се контролира индивидуално с интензитета на подаваната енергия и рискът е сведен до минимум. Шоково-вълновата терапия е скоростно повлияващ метод при остра или хронична, повърхностна или дълбочинна болка без значение от местоположението й.

Запишете час на:

тел. 02 4 760 760                                

моб. 089 952 11 01                             

www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Медицината днес предлага различни терапии, насочени към подобряване на сексуалните възможности на мъжа. Сред тях АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е качествено нов подход. Тя повлиява причината за сексуалните неуспехи без инвазия и без използване на стимуланти. Чрез въздействието на специфични импулси, които се подават в няколко зони на таза и половия член, се освобождават растежни фактори, които стимулират процеса неоангиогенеза – или формиране на нови кръвоносни съдове. Те подсилват отслабената съдова мрежа, усилват кръвотока, с което подпомагат доброто кръвонапълване и стабилната еректилна функция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай