‚Мама и Аз‘ ще гарантира напреднала медицинска помощ за всички деца

Всички вярват и трябва да вярват в нашата етика и високата етика на отговорността

‚Мама и Аз‘ ще гарантира напреднала медицинска помощ за всички деца | StandartNews.com
  • ‚Мама и Аз‘ ще гарантира напреднала медицинска помощ за всички деца, ще подпомогне прехода към стабилност и модерно развитие

Специални поздрави за служебния министър д-р Асен Мeджидиев и всички разумни и компетентни юристи, лекари и общественици за техните сдържано-положителни първи изяви относно голямата необходимост от проекта ‚Мама и Аз“ в София и неговата перфектна законосъобразност. Инвестирана от Търговска Лига, за да започне работа, детска болница ‚Мама и Аз‘ ще бъде  прилежно „регулирана“ от държавата, а дейността ще бъде „финансирана“ от (държавно управляваната) НЗОК. Всички вярват и трябва да вярват в нашата етика и високата етика на отговорността, която сме поели, без да се поддават на инсинуации и злонамерени внушения.

От друга страна, поради манипулативните опити да се твърди, че ‚Мама и Аз‘ има претенцията да измести проекта Национална детска болница, въпреки че изрично и многократно сме заявили обратното, чрез враждебни, некомпетентни, непровокирани и откритозлонамерени коментари на лица, водени единствено от своите еснафски интереси, повечето от които никога нищо не са направили за общественото благо, Търговска Лига не възнамерява да обсъжда с тях финансовите, технологичните, лечебните и научноизследователските аспекти на своя благороден проект 'Мама и Аз’ София.

За сведение на непросветените и алчните за безотчетни държавни субсидии,  от водещите 10 детски болници в света по клинични и научноизследователски резултати – нито една не е държавна, независимо дали са етикетирани като „национални“ или „университетски“ или често даже „градски“,защото табелките не лекуват.

Aко бяха истински загрижени родители, компетентни специалисти, общественици и родолюбци, за каквито искат да се представят, тези коментатори, независимо дали са депутати, държавни служители или самонаети, щяха моментално да прегърнат проекта ‚Мама и Аз‘ в София като остро необходим от много години, с който не се отменя, а се подпомага създаването от държаватана Национална детска болница – някой хубав ден в бъдеще!

Само за добронамерено, доброжелателно и наистина много компетентно обсъждане с лекари и специалисти, за които децата и пациентите стоят на първо място, сме готови да отворим широко нашите врати.

Всичко друго, за сега, е казано в ‚Срещата‘: 24 часа; Епицентър; WebCafe; Блиц; Фактор; Дарик; Флагман; ПлевенПрес; Плевен за Плевен; ДарикПлевен; Конкурент; Борба; Шумен; Варна;

Международен Пресцентър на Търговска Лига 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай