Експресно аналгетично действие при болезнени ортопедични състояния

Апаратни процедури с шокови вълни в Лейзър Мед – София и Варна

Експресно аналгетично действие при болезнени ортопедични състояния | StandartNews.com

След настъпила травма в мускулите и/или ставите болката е естествена защитна реакция на организма. Според локацията, типа (остра, хронична, повърхността или дълбочинна) и продължителността й тя протича с различно по степен ограничаване на движението. Важно уточнение е, че мястото на болката може да не съвпада с източника й. Затова първа стъпка в успешната терапия е да се изясни генезисът на болезнените усещания.

Сред апаратните терапии шоковите (звукови ударни) вълни са най-съвременният подход.  Още след първата процедура ставните болки и мускулното напрежение съществено се редуцират, мобилността се подобрява. В ЛЕЙЗЪР МЕД работи най-висок клас апарат, без аналог в България. Патентованият му смарт-фокус доставя енергията директно и в дълбочина в засегнатата зона. Мощно се задвижва кръвообращението, с което се стимулират метаболизмът и тъканната регенерация. На практика, шоково-вълновата терапия „отключва“ собствените оздравителни сили на организма за възстановяването му.

Запиши час на:

тел. 02 4 760 760                            

моб. 089 952 11 01                                      

www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Апаратната импусна терапия подобрява потентността на мъжа без инвазия, без странични ефекти и с доказана ефективност..

Със специално разработен апликатор се подават вълни в селектирани зони на таза. Те безболезнено проникват в дълбочина, стимулират образуването на нови кръвоносни съдове в тазовата област и отделянето на вазоактивни вещества, с което подсилват кръвотока и кръвонапълването в половия член, необходими за спонтанна и стабилна ерекция. А мъжът отново се чувства сигурен в интимните моменти. 

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + ТЕСТОСТЕРОН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай