Затвор за сина на Ценко Чоков

Ценко Чоков

Затвор за сина на Ценко Чоков | StandartNews.com

Мартин, син на прочутия кмет на врачанското село Галиче - Ценко Чоков, получи 10 месеца затвор. За обрата по делото съобщи "Конкурент". Тийнейджърът беше оправдан на първа инстанция за побой.

Новата присъда е постановена от 3-членен наказателен състав на окръжния съд във Враца, председателстван от съдия Лидия Крумова. Магистратите на втора инстанция отмениха изцяло присъдата на колегите си от Бяла Слатина и осъдиха Чоков-младши. Решението все още не е окончателно и подлежи на обжалване пред върховния касационен съд.

Синът на Ценко Чоков е с повдигнато от прокуратурата обвинение за това, че на 29 март м.г. около 2 ч. пред заведение в Бяла Слатина е нападнал с метален бокс Милен Крумов и му е счупил двата предни зъба. Според държавното обвинение младежът е извършил престъплението по хулигански подбуди и безпричинно е нанесъл ударите в главата на Крумов

За побоя се разчу сред обществото покрай протест на ромите от Галиче, които се оплакаха от тормоз над децата си от 18-годишният Мартин Чоков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай