Велико Желев проговори. Кой е откраднал много пари

Направи разкрития за служителя със сигнала срещу него

Велико Желев проговори. Кой е откраднал много пари | StandartNews.com

Никога нито аз, нито който и да е от моите служители, не е нанасял, каквито и да е удари на Благой Андонов - бившият наш служител. Това коментира първо по NOVA бизнесменът Велико Желев, след като беше освободен от ареста срещу гаранция от 20 000 лева.

ВИЖ ОЩЕ: Изненада! Къде отиде Велико Желев

За обвинението, че е изнудвал Андонов да подпише задължение за 68 000 лв., каза: „Това е повече от смешно. Той е откраднал много повече пари”, каза Желев.

„Ако го освободя по взаимно съгласие, той ще отиде при други колеги и ще продължи да краде нагло по същия начин”, поясни Велико Желев.

По думите му Андонов е направил сериозни злоупотреби.

„Първо, дойдоха от финансовия отдел и ми казаха, че много настоявал тук да бъде платена фактура от 16 000 лв. за един софтуер. Оказа се, че такъв няма. Г-н Андонов е подписал протокол за приемане на софтуера”, каза още Желев.

„Като се разделихме с г-н Благой Андонов бяхме в моя кабинет. Поканихме всички хора, които бяха в офиса в съседната зала и излязохме заедно, без да има напрежение. Пред колегите той каза защо напуска – защото злоупотребил с пари”, категоричен бе бизнесменът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай