Смайващи разкрития за внучката на Виолета Донева

Проведе се поредното заседание по делото за убийството на актрисата

Смайващи разкрития за внучката на Виолета Донева | StandartNews.com

Днес се проведе поредното заседание по делото за убийството на актрисата Виолета Донева, при което обвиняема е собствената ѝ внучка - 19-годишната Ивет Стайкова.

Пред съда трябваше да се яви баща ѝ Иво Стайков, който пръв открил майка си мъртва в апартамента ѝ в столичния квартал "Изток". Той обаче не се яви в съдебната зала днес.

Бивше гадже на Ивет бе сред разпитаните на днешното заседание. 19-годишното момче разказа, че се познавал със Стайкова две години преди трагичния инцидент и е бил наясно с това, че тя употребява дрога.

"Ивет употребяваше наркотици. Виждал съм я. Взимаше амфети. Държеше се биполярно, като непрекъснато сменяше настроенията и мислите си", разказа той.

Прокурорът по делото припомни показанията на момчето, които той е дал в досъдебната фаза. За разлика от лаконичната му изява пред съда днес, пред разследващите, преди време, той е дал изключително подробни показания.

Тогава приятелят на Ивет е казал пред разследващите, че в началото на тяхното запознанство тя била "интелигентна, красива и поддържана, а комуникацията с нея била нормална".

"Тя вече беше започнала да употребява амфети. Взимала е поне от около 5 години всичко - от екстази, марихуана, кокаин, антидепресанти, приспивателни и други работи, на които дори не мога да им кажа името.

Запознахме се в нейното училище, бяхме обща компания и по-късно станахме интимни. През 2021-а Ивет имаше халюцинации, говореше несвързано. Започна да се случва и след като се е наспала.

Това е причината, поради която се разделяхме на няколко пъти. После тя спря наркотиците, пак беше нормално момиче, но после започна отново да употребява и започна с неадекватното поведение", разказало пред разследващите момчето, предаде "Блиц".

След раздялата им, няколко месеца преди убийството на актрисата Виолета Донева, те са се виждали няколко пъти.

"Тогава тя говореше за звезди и галактики, приказваше несвързано, трябваше някой да ѝ казва каква да прави. Мозъкът ѝ беше изпит от наркотиците.

Ивет имаше многобройни варианти за хора, които ѝ доставяха наркотиците. Тя нямаше желание да спре дрогата. Без наркотици не можеше да живее", констатирал пред разследващите екс приятелят на Ивет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
emmi49
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може------ https://tyny.to/sunex

Откажи