Синът на Стоян Александров с първи думи след убийството в София

Софийският градски съд остави в ареста двамата обвиняеми

Синът на Стоян Александров с първи думи след убийството в София | StandartNews.com

След жестокото убийство на 49-годишен мъж, Софийският градски съд остави в ареста двамата обвиняеми – сина на бившия финансов министър Стоян Александров и погребален агент от София. Според магистратите срещу тях има косвени доказателства за убийството, но не и за отвличането на мъжа.

Пред съда синът на бившия финансов министър Стоян Александров обяви, че както преди години „прокуратурата се е изгаврила” с баща му, сега това се случва и на него. Пред медиите той запази мълчание. Адвокатите на обвиняемите също не коментираха решението на съда. „На по-късен етап има какво да ви кажем”, посочи един от защитниците. 

Един от адресите, който разследващите са претърсили, е къща в столичния квартал „Надежда”. Тя е все още запечатана. Предполага се, че 49-годишният мъж е измъчван и застрелян в имот, който се намира на тиха улица. Съседи разказват, че е имало полиция. По думите им до неотдавна в къщата живеели син и майка му. Сега тя била необитаема. По информация от източници на Нова телевизия имотът е собственост на фирма на обвинения Петър Александров.

Все още се уточнява с какво оръжие е убит 49-годишният мъж. Експерти твърдят, че най-вероятно изстрелите са произведени случайно, докато длъжникът бил заплашван с оръжие.

„Според мен първият изстрел е бил случаен в тялото, вторият – също случаен, в бедрото. Най-вероятно пистолетът е произвел два поредни изстрела. Вторият е бил от страх. Ако някой иска да убива някого, той няма да го стреля в ниската част на тялото”, заяви доц. Милен Иванов - бивш заместник-ректор на Академията на МВР.

Засега остава неясно и колко точно е бил дългът на жертвата към сина на бившия министър.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи
Мароебец
преди 3 месеца

Мароко.Знаеш ли как ще те прочиства анално,че ще страдаш хронично от дефекация и няма да можеш да пишеш щот пръста ти требе да е постоянно у гъзо.

Откажи