Решиха съдбата на сина на Стоян Александров, нови разкрития за убийството

Решението на съда е окончателно

Решиха съдбата на сина на Стоян Александров, нови разкрития за убийството | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста двамата мъже, обвинени за отвличането и убийството на 49-годишен мъж в района на София. Петър Александров и Александър Кинов бяха арестувани при съвместна акция на полицията и прокуратурата.

Предполага се, че мотивът за престъплението е финансов. Според разследващите двамата са направили неуспешен опит да прикрият убийството. Има данни, че те са отвлекли жертвата и са я измъчвали. Убийството е станало с две огнестрелни рани в областта на торса и единия крак. Прокуратурата настоява мъжете да остана задържани под стража.

Обвинението твърди, че двамата мъже са отвлекли Кирил Русев и са го убили.

Прокуратурата твърди, че с автомобила на Александров двамата мъже са преминали сръбската граница, като шофьор е бил обвиняемият. Според граничните власти пътник е бил лице, представило се с документ за самоличност на жертвата Кирил Русев. След малко повече от час колата се върнала през същия граничен пункт, като този път пътник вече е бил Александър Кинов.

Свидетел разказа, че Кинов го е помолил да му направи услуга и да превози труп в погребална агенция. Двамата се срещнали и Кинов преместил трупа в автомобила на свидетеля, като казал, че той се казва Димитър Пешев, впоследствие е установено, че това е жертвата Кирил Русев.

Решението на съда е окончателно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
39old
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ
преди 3 месеца

...АЗ СЪМ ЧУВАЛ.ТОВА Е МОЯ ДЪРТ МАРСЪК

Откажи