Прокурор Димов призна за "Осемте джуджета"

Той коментира и казуса с Пепи Еврото

Прокурор Димов призна за "Осемте джуджета" | StandartNews.com

Източник: БТА

Посещавал съм заведението „Осемте джуджета“ само като клиент и не съм виждал никого от ръководството на прокуратурата там. Това каза апелативният прокурор на София Радослав Димов в отговор на въпроси в парламентарната комисия „Божанов“. Той допълни, че не е ходил в частния SS клуб. 

Обрат! Прокурор Кирилова хвърли бомба, истината за Нотариуса и Бакалова

Прокурорът обясни, че „Осемте джуджета“ е било близо до вече закритата Специализирана прокуратура и до неговия дом. Относно това как е стигнал до позицията на апелативен прокурор, Димов обясни, че е избран на тази длъжност чрез конкурс на ВСС, предаде БТА.  

Магистратът обясни, че за Нотариуса знае това, което е известно в професионалните среди, а именно, че се е занимавал с имотни измами. Той съобщи и че не му е известно да има доклад в ГДБОП за връзките на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов с Петьо Петров – Еврото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Пеко Василев
преди 1 месец

Какво се правят на ударени!???-абсолютно всички от прокуратурата са замесени!и са част от ОПГ,а самата С-МА е създадена от циркаджията ТИКВУН!!!

Откажи
Журналя
преди 1 месец

Осемте джуджета е близо до сградата на СРС, много сте неориентирани, не може да ви се вярва въобще. Радослав Димов е изключително свестен и ерудиран човек и началник/Шеф/, всичките му бивши и настоящи служители го обичат !!!

Откажи