Постоянен арест за Мейзер

Постоянен арест за Мейзер | StandartNews.com

Миската Анита Мейзер остава за постоянно в ареста. Това решиха окръжните съдии във Варна. Нервите на 52-годишната обвиняема не издържаха и, чувайки решението на магистратите, тя припадна. 

"Стандарт" припомня, че на Мейзер е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост след нанасяне на телесна повреда. Преди дни тя бе задържана като основен заподозрян за убийството на 40-годишния културист Николай. Той е вторият съпруг на Мейзер. 

Днес миската се сдоби с второ обвинение - тя е предложила 30 хиляди евро подкуп на разследващ полицай. Магистратите решиха, че с това си действие тя е демонстрирала склонност да извършва нови престъпления. Моделката има и американски паспорт, който още не е открит - това даде на съдиите повод да заключат, че тя има възможност да се укрие зад граница, ако получи по-лека мярка за неотклонение. 

„Съдействала съм на 100 процента и ще съдействам на съда. Не съм си дошла да убия мъжа си. Аз съм жена и съм майка", обяви Мейзер в съдебната зала. Тя се опита да увери съдиите, че в показанята й има разминавания само защото се е притеснявала какво ще пишат медиите за нея. 

Подсъдимата получи по свой адрес обидни квалификации от близките на починалия Николай, които присъстваха в залата. Във фейсбук профила на покойника пък от дни "валят" постове на негови приятели в мрежата. Те споделят негови или общи снимки, описват го като прекрасен и добросърдечен човек и изказват своята мъка от случилото се. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай