Полицайката Симона втрещи с тези думи за Семерджиев

Нови разкрития по делото

Полицайката Симона втрещи с тези думи за Семерджиев | StandartNews.com

След признание пред разследващите, че е помогнала на бившия футболист Георги Семерджиев да се укрие със стълба, пред съда Симона Радева "забрави" къде живее той.

Противоречия има в показанията както на Симона Радева, така и на приятеля Мирослав Якимов, смята адвокатът на семейството на загиналата Хариет.

„Нищо друго не мога да правя в момента. Нито пък да мисля за нещо друго. Сънувам ги… и делата, и въобще катастрофата“, коментира пред bTV майката на загиналата на бул. "Черни връх" Хариет – Диана Стефанович, майка на загиналата Хариет.

И тя, и адвокатът ѝ смятат, че има крайни противоречия в показанията на Симона Радева и Мирослав Якимов. За нея има данни, че помогнала на подсъдимия да се укрие със стълба.

„Казва, че тя не знае къде живее Семерджиев, но в един момент както не знае къде той живее, тя закарва стълбата. Ако прокуратурата счита, че те са затаили истината или говорят неистини, би трябвало да се самосезира“, коментира адвокатът на семейството на загиналата Хариет Пламен Димитров.

И още разкрития по делото – в джипа на Семерджиев е открита дамска чанта и според семейството на Хариет той не е бил сам при сблъсъка. Според майката на подсъдимия, той не ѝ е споделял такова нещо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай