Нова улика може да спаси от съда Тротинетката, Куката и Чеченеца

Това е доказателство, че са приятели с момчето, за което се твърди, че са унижавали

Нова улика може да спаси от съда Тротинетката, Куката и Чеченеца | StandartNews.com

Защитата на станалия известен с прякора Чеченеца Петко Караилиев показа днес в съда видеоклип, в който момчето, накарано да играе ролята на куче, десет дни по-рано е заснето да язди Чеченеца в голям търговски обект, съобщава бТВ.

Според адвоката на Караилиев Стефан Паров това е доказателство, че четиримата са приятели и никой не е унижавал другия, а просто са играли роли.

Пловдивският окръжен съд трябва да реши дали 34-годишният Тодор Чалъков-Куката, 38-годишният Петко Караилиев-Чеченеца и 21-годишният Даниел Йорданов-Емили остават в ареста. Тримата обжалват постоянната си мярка "задържане под стража".

Според адвокат Паров клиентите му са с чисто съдебно минало и на тях трябва да им се наложи мярка за неотклонение "подписка".

Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката бяха арестувани, след като беше разпространен клип, заснет в пловдивски мол, където тримата са снимали 20-годишно момче, което изпълнява ролята на куче.

В съдебната зала Емили Тротинетката влезе пъшкайки и треперейки. Тя каза, че няма да се успокои, докато не се върне вкъщи. Чеченеца и Куката пък бяха спокойни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай