Събота,

"Мургова и партньори" е най-добрата кантора на 2019

От: Редактори -
251
"Мургова и партньори" е най-добрата кантора на 2019
A
A
A

„Мургова и партньори“ грабна приза за най-добра кантора на 2019 г. в Националните награди за правосъдие, които се проведоха за седма поредна година като част от Благотворителния бал на юристите. В категорията се бориха още Адвокатско дружество „Аргумент“- Пловдив, „Ърнст и Янг България “ и „Чаталбашев, Петкова и Иванова“. Да съобщи победителя на сцената излезе журналистката от в-к „Телеграф“ Захари Белчев, а статуетката „Темида“ и плакета му връчи Владимир Пенков, председател и старши съдружник в „Пенков, Марков и партньори“.

„Мургова и партньори“ е едно от най-бързо развиващите се адвокатски дружества в България през последните години. Само за изминалите 5 години кантората е увеличила клиентската си маса над 3 пъти, състава на служителите си над 2 пъти и е приела двама нови съдружници.

В последните 3 години АДД „Мургова и партньори“ е неизменно класирано на челните места в престижни международни класации като Legal 500 в сферите на Корпоративното и търговското право, недвижими имоти и процесуалното представителство редом до водещи международни кантори.

Дружеството разполага с изключително опитен и сплотен екип от професионалисти, чието основно ядро остава непроменено от 2010 г. насам. Именно около това ядро се развиват и новите попълнения в екипа, като кантората успешно развива и собствени кадри, обучавайки млади и енергични колеги, които спомагат за развитието на някои от новите направления в предоставяните услуги и дават надежда, че възходящата линия на развитие тепърва предстои.

Дружеството  e  ценен и предпочитан партньор на големи международни и български дружества, които определят облика на икономиката ни. АДД  “Мургова и партньори” се гордее с успешното си участие в множество значими проекти, като е консултирало сливания и придобивания в различни сектори, сред които автомобилостроене, информационни технологии, логистика и производство, а успеваемостта на екипа в съдебна зала е впечатляваща.

Винаги в крак с новите тенденции в бизнеса и европейската нормативна уредба, АДД „Мургова и партньори“ разви специализиран отдел, който предоставя консултации по защита на личните данни, търговската тайна и мерките срещу изпирането на пари. Предвид динамичните промени в тези сфери АДД „Мургова и партньори“ осигурява на клиентите си пълно съответствие със сложната нормативна уредба.

АДД „Мургова и партньори“ е кантора, която се стреми да разчупи общоприетите рамки и стандарти, предлагайки услуга на изключително високо корпоративно ниво, като в същото време не губи идентичността си на бутикова кантора, която предлага оригинални, иновативни и дори нестандартни решения на своите клиенти. Именно този подход позволява на АДД „Мургова и партньори“ да се идентифицира с мотото „We do not sell services, we earn trust” – „Ние не продаваме услуги. Ние печелим доверие.“


Всички новини от категория Правосъдие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички