Ключово решение по делото "Дебора"

Районната прокуратура в Стара Загора внася протест

Ключово решение по делото "Дебора" | StandartNews.com

Районната прокуратура в Стара Загора внася протест срещу решението на Районен съд - Пловдив за връщане на обвинителния акт по делото "Дебора". Той ще бъде внесен за разглеждане в Окръжния съд в Пловдив в 3-дневен срок. Това съобщи районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова.

"За да прекрати съдебното производство и да върне делото на Районна прокуратура - Стара Загора, Районният съд в Пловдив е приел, че е налице неяснота относно причиняването на черепно-мозъчната травма в обстоятелствената част на обвинителния акт. Искам да отбележа, че в изложението на обвинителния акт това е посочено, така че гледната точка на наблюдаващия прокурор, който се запозна с аргументите на съда, е че няма допуснато съществено процесуално нарушение. Още по-малко то да е съществено и да води до нарушаване на правата на обвиняемото лице да разбере в какво е обвинен", заяви районният прокурор на брифинг рано тази сутрин.

Протестът на прокуратурата ще бъде изготвен още днес и ще бъде изпратен за разглеждане от съда в Пловдив. Ако протестът не бъде уважен, пропуските в обвинителния акт ще бъдат отстранени и незабавно ще бъде внесен за продължаване на разглеждането в Районния съд в Пловдив, поясни прокурор Таня Димитрова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи
люлетка
преди 2 месеца

Да би мирно седяло,не би чудо видяло.за Дебора се отнася

Откажи