Двама от нападателите на екипа на ТВ7 с повдигнато обвинение

Двама от нападателите на екипа на ТВ7 с повдигнато обвинение | StandartNews.com

Перник. Двама от нападателите, нанесли побой на телевизионен екип на ТВ7 в пернишка дискотека, се сдобиха с повдигнати от районна прокуратура – Перник обвинения, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Двамата, които са задържани до 72 часа, ще отговарят за нанесена телесна повреда от средна степен по хулигански подбуди. Предстои да бъде внесено искане до съда за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража". Все още се изготвят медицински и технически експертизи. Работата по започнатото досъдебно производство продължава.

Журналистите от предаването "Жега" са били на снимки в града заради разследване на търговия с наркотици. Екипът е успял да заснеме със скрита камера уговаряне на покупка на амфетамини, след като получил сигнал от неправителствена организация, която има за цел да прочисти Перник от наркодилъри.

Четирима души са нападнали един от операторите без причина. Те били въоръжени с бухалки и боксове. Мъжът е с пукната кост на дясната ръка, има и съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай